Dinamiques de habilitats socials

Páginas: 12 (2901 palabras) Publicado: 28 de abril de 2011
BARBARA ALVAREZ M8

1

INDEX

EL DAU DELS SENTIMENTS .................................................................. 3 CASA NOSTRA .............................................................................................. 4 EL PARAIGUES D’OBSERVACIO ........................................................ 5 EL RACO DE LES CARTES I AMIC INVISIBLE ........................... 6 ELROL-PLAY NEGOCIACIO ................................................................... 7 RELAXACIO ...................................................................................................... 9 L’AFER DE DAMASCO .............................................................................. 10

2

DINAMICA 1
TITOL: El dau dels sentiments EDAT APROPIADA: A partir de P5 GRANDARIA DLEGRUP: Tota la classe OBJECTIUS: Expressar entusiasme els seus sentiments (A3)

Conèixer l’etapa de desenvolupament en la que es troba, prenent consciencia d’un mateix i dels altres (A1-A3) Observar amb atenció com s’està desenvolupant l’activitat (A1-A3) Pensar i reflexionar sobre el sentiment que li ha tocat expressar (A1-A3) Escoltar i estar atent quan parla un company o l’educadora (A1-A3)Reforçar els vincles que hi poden haver en el grup (A2) Prendre consciencia del grup (A2) Posar en comú les emocions que li ha transmet el pensar en el sentiment (A1-A2) DURADA: 1 hora MATERIALS: Sobre amb els paper doblegats dins (on hi ha diferents sentiments escrits) Dins dels papers hi hauran escrits sentiments, bons i dolents. CONTINGUT O DESENVOLUPAMENT: Els nens s’asseuen al terra en rotllana, laprofessora al mig explica l’activitat. Els hauran d’agafar d’un en un, un dels papers doblegat que hi ha dins del sobre que té l’educadora. Dins hi ha escrit un sentiment, i hauran de pensar i expressar o associar-lo a l’última vegada que es van sentir-se com diu en el paper. Ho hauran d’expressar a tots els seus companys. VARIANTS: Es pot fer en comptes de sentiments, amb menjars, dies del asetmana, pel·lícules, llocs, etc. Lo important es que el nen expliqui el que ha fer o sentit en aquell moment, s’expressi correctament davant de tota la classe i creï cohesió de grup, apropant-se més els uns als altres. AVALUACIO: M’ha agradat molt aquesta dinàmica, perquè t’ajuda a conèixer una mica més com es cada persona del teu grup, t’apropa a la persona i coneixes una mica més com es la sevavida o els sentiments que té. Descobreixes moltes coses a la vegada que expresses i extraus el que sents interiorment. Ajuda a veure que potser moltes coses que et passen no son tan terribles (si son dolentes) o que li pot passar a moltes persones apart de tu mateix. Veus compatibilitats entre els un i els altres. El participant ha participat en la conversa. El participant ha comunicat les sevesopinions de manera assertiva. El participant ha col·laborat en la dinàmica de forma activa. El participant ha completat la tasca que se li demanava. OBSERVACIONS: Molt bona dinàmica per fer entre grup, ajuda a apropar més el grup i els nens més tímids a parlar i aconseguir expressar-se com els altres, millorant la seva relació social entre companys i els professors.

3

DINAMICA 2
TITOL: Casanostra EDAT APROPIADA: A partir de P5 GRANDARIA DLE GRUP: Tota la classe OBJECTIUS: Expressar entusiasme els seus sentiments (A3)

Desenvolupar la motricitat fina a l’hora de fer el dibuix i posar-li color, de la part de la casa que li ha tocat fer. (A1) Practicar i desenvolupar l’expressió plàstica (A3) Conèixer l’etapa de desenvolupament en la que es troba, prenent consciencia d’un mateix idels altres (A1-A3) Observar amb atenció com s’està desenvolupant l’activitat (A1-A3) Escoltar i estar atent quan parla un company o l’educadora (A1-A3) Reforçar els vincles que hi poden haver en el grup (A2) Prendre consciencia del grup (A2) Pensar i expressar perquè creus que un dels companys es la part de la casa de la que ha tocat parlar-hi (A1-A2-A3) DURADA: ½ hora MATERIALS: Paper, colors,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Habilitats Socials
  • Transformacions Socials I Dinàmiques Educatives
  • La Importància De Les Habilitats Socials En L'Educació Infantil
  • Habilitats Socials
  • Habilitats Socials
  • Habilitats socials
  • Habilitats socials
  • Programa Habilitats Socials I Comunicació 2014 2015

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS