Distribució de l'aula d'infantil

Páginas: 3 (632 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2011
Espai per la creativitat
Aquest espai serveix per expressar-se lliurement i estimular el procés creatiu. D’aquesta manera poden manifestar els seus sentiments directament sent ells mateixos. Elsrecursos utilitzats seran materials com pintures, llapis, colors, cartolines, fulls... per a que puguin pintar i dibuixar el que ells volen o fer alguna activitat dirigida per l’educador utilitzantaquests materials i la pròpia creativitat.
Aquesta activitat es realitzarà a les taules dels nens o a terra per fer un mural. La realització de grafismes els ajuda a millorar la seva motricitat.L'elecció del color i la seva aplicació lliure en el full els portarà a decidir com els agrada més, posar-ho en pràctica i, finalment, decidir la producció amb originalitat i creativitat.

Espai per lasocialització
Constarà de deixar un espai a terra sense obstacles amb una màrfega per seure en rotllana. La rotllana permet que tots els nens puguin veure el professor i que es vegin els uns als altres.L’hora de la rotllana es pot utilitzar al començament de cada classe per rebre els alumnes amb una rutina. Quan entrin a classe és el moment ideal per passar llista i donar la benvinguda als nens.La rotllana és l’escenari perquè els nens comparteixin informació sobre ells mateixos. Pot ser útil per fomentar la dinàmica del grup.
D’aquesta manera es treballarà l’expressivitat i el llenguatge.També hi haurà més apropament a l’hora de relacionar-se entre ells.

Espai per la motricitat
La motricitat fina es realitzarà a les taules. Per exemple, ensartar boles en una corda o utilitzar elsjocs de taula. En aquestes activitats intervenen la percepció visual, la motricitat fina i els conceptes matemàtics.
Pot haver-hi un petit racó per les construccions o utilitzar les taules.D’aquesta manera treballaran els conceptes espacials. Els cotxes també poden estar dintre d’aquest espai.
Per a la motricitat corporal es pot utilitzar tota la classe, utilitzant diferents materials i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La filosofia 3-18 a l’aula d’infantil i primària; una eina socialitzadora.
  • La Distribuci N
  • eines de l'aula de tecnologia
  • problemas de distribucio
  • DISTRIBUCI N
  • Abasto y distribuci
  • DISTRIBUCI N
  • DISTRIBUCI N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS