Educacion

Páginas: 3 (656 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2012
El teu nom es Olga

1.Explica l’actitud del pare, com a educador, envers la seva filla, en qualitat d’alumna.

En el llibre “El teu nom es Olga” de Josep Maria Espinàs és veu com el pare de lanina adopta una actitud ferma envers la malaltia que pateix la seva filla. Aquest és conscient de les seves limitacions i d’aquesta manera pot ajudar-la quan la nena ho necessita, quan ella ho demanaperquè realment ho ha de menester. També es demostra la gran confiança que té envers la seva filla, ja que es veu que la inclou en qualsevol tipus d’activitat i la relaciona amb els seus iguals.Aquesta és una actitud amb l’ha que ha de contar qualsevol mestre, ha de ser inclusiu i integradors,no sols dins el grup-classe, sinó amb tota l’escola i amb la societat en si.

2. Quines qualitats esdesprenen de l’educador? Creus que són factibles, adequades, per aplicar o tenir en compte en una classe? Argumenta-ho.

Com hem comentat abans, el pare confia molt en la seva filla, i per aixòfomenta la seva curiositat per poder aprendre en la vida diària, acompanyant-la i fent-li de guia però deixant-la que ella vagi fent el seu camí respectant el seu ritme individual. A l’hora de dur aquestesqualitats a una classe, creiem que malgrat tenim que seguir una programació que hem elaborat prèviament, hem de tenir en compte sempre, les necessitats dels infants i propocionar-lis experiències perdesenvolupar-se personalment com individus.


3. L’estima envers la professió -mestra, educadora, formadora, etc.-, la sensibilitat envers els petits detalls, la comprensió, el saber entendre elnin que tenim al davant, la capacitat de saber donar a cadascú allò que li serveixi per avançar; com es reflecteixen en aquest llibre?

La sensibilitat davant els petits detalls, la comprensió, elsaber entendre als infants i la capacitat de saber donar a cadascú allò que li serveixi per avançar es refleteix en molts de moments del llibre ja que l'autor, coneix perfectament les possibilitats i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educacion
  • Educacion
  • Educación
  • Educacion
  • La educacion
  • Educacion
  • Educacion
  • Educacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS