Efectivo

Páginas: 4 (995 palabras) Publicado: 10 de enero de 2013
Adaptacio al medi

La falta d’utilització d’un òrgan fa que disminueix fins a desaparèixer per sempre, en canvi si utilitzes molt un òrgan es desenvoluparà molt.
Molt vertebrats tenen casi lamateixa organització, en el cas de les mandíbules que estan formades per dents. Però aquells animals que per les circumstancies del hàbit ha fet que engulleixin els seus nutrients sense utilitzar abansles dents, aleshores les dents no es van desenvolupar. Llavors aquests dents estan ocults en la mandíbula o han desaparegut. Com en la balena que van trobar dents ocults en la seva mandíbula, també enles aus havien desaparegut les dents, ja que no estaven al lloc on tindrien que estar.
La majoria d’animals tenen en el cap; però en el top utilitzar molt poc els ulls, llavors no veu gairebé res.També el aspalax de Olivier, que viu sota terra com el top, ja ha perdut per complet el ús de la vista perquè viuen sota terra en la foscor i llavors com tot és fosc no utilitzant els ulls. Al noutilitzar-los es van atrofiant fins a desaparèixer.
L’ òrgan de l’oïda en qualsevol hàbit es desenvolupa a causa de que qualsevol soroll les orelles el captant de forma involuntària, llavors l’òrgan del’oïda es desenvolupa. Però quan algun vertebrat li falta, els seus descendents no els hi falta. En canvi el de la vista se li pot reaparèixer o desaparèixer o directament ja no el pot utilitzar.
Enels mol·luscs, el gran desenvolupament de la seva envoltura ha fet innecessaris els ulls i el seu cap ( que van desaparèixer per falta d’ús).
En els rèptils que són vertebrats, la seva distribució dequatre potes depenent del seu esquelet. Per conseqüència les serps haurien d’haver tingut esquelet però haver adquirit el hàbit d’arrestar-se sobre el terra, amb el fi de passar per espais petits, vaobtenir una longitud considerable i no proporcional a l’amplada. Desprès en el cas de les potes no haguessin fos útils per aquests animals, van desaparèixer com l’esquelet.
Molts insectes tindrien...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • efectos
  • efectos
  • el efectivo
  • efecto
  • efectos
  • Efectivo
  • Efectos
  • Efectos del Sonido

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS