Ejemplo de introduccion

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013
Història:
La història de la Fisioteràpia s'ha d'entendre des del conjunt d'actuacions, mètodes i tècniques que de forma personal o col·lectiva s'han basat en l'ocupació dels agents físics dins desituacions historicosocials diferents a fi de promoure la salut. Així, des de l'home primitiu, trobem referències a tractaments naturals o basats en agents físics per a combatre la malaltia associadesen un principi a rituals magicoreligiosos.
En l'Antiga Mesopotàmia, una casta sacerdotal anomenada "Asu" era l'encarregada de realitzar el tractament mitjançant agents físics i també mitjançant lafitoteràpia. En l'Antic Egipte, per la seua banda, aquesta funció requeia a la figura dels anomenats "Sinu", sanadors laics.
Hipòcrates, pare de la Medicina, pot també considerar-se com un dels gransimpulsors de la Terapèutica Física, ell va desenvolupar maniobres de correcció de les incurvacions del raquis de causa externa, mitjançant compressions, traccions i manipulacions.
En la ÈpocaModerna, el progrés i desenvolupament de la ciència ampla en gran manera els horitzons de la medicina. Es comencen a realitzar aplicacions pràctiques dels descobriments científics als laboratoris de lesuniversitats, així com s'amplien els coneixements anatòmics, de fisiologia i de terapèutica.
A mitjan segle XX, i després de les Guerres Mundials o epidèmies diverses com la de la poliomielitis, lesfactures de la qual van ser la d'una gran quantitat de malalts, lesionats i discapacitats, a poc a poc es va assentant a la classe mèdica mundial la idea de la creació d'un corpus professional que esconsagre exclusivament a l'estudi i pràctica d'aquesta disciplina, la Terapèutica Física. Aquest és el motiu de la creació oficial dels cossos de Fisioterapeutes en tot el món i la professionalització il'arrancada de la mateixa en accedir la Fisioteràpia al rang d'estudi de caràcter Universitari.
En l'actualitat, gràcies als avanços de la tecnologia i fidel a la seua història i tradició, la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EJEMPLOS DE INTRODUCCION
  • Ejemplo de una introduccion
  • Ejemplo De Introduccion
  • introduccion ejemplo
  • ejemplo introduccion
  • Ejemplo de introduccion
  • Ejemplo introduccion
  • Ejemplo de introducción para tesina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS