El cavaller de l'armadura oxidada

Páginas: 3 (514 palabras) Publicado: 7 de septiembre de 2010
El cavaller de l'armadura oxidada

-Introducció:

El cavaller de l'armadura oxidada és un llibre escrit per Robert Fisher, és de gènere d'autoajuda amb elements de ficció. És un best seller queha tingut una gran trascendència.

-Argument:

Aquest llibre explica la història d'un cavaller que viu obsessionat en demostrar que és bo, carinyós i generós. El cavaller té una esposa de nomJulieta i un fill de nom Cristòfol, però portava posada tant la seva armadura que la seva família ja quasi no el reconeixia. Un dia Julieta es va cansar i li va demanar que deixés l'armadura i ell vaaccedir, però no va aconseguir-ho. El cavaller estava atrapat per la brillantor i no sabia valorar i comprendre les coses que passen al seu voltant per això l'armadura s'oxida i no pot desprendre's d'ella.El cavaller busca algú per poder treure's l'armadura. En el seu camí es va trobar amb Merlín i aquest li va diu que està presoner en ella perquè no es coneix a ell mateix. Merlín li aconsella que perpoder salvar-se ha de recórrer el camí de la veritat i superar els tres castells.

El primer castell és el del silenci i en aquest castell aconsegueix reviure molts records i trobar-se a ellmateix.

El segon castell és el del coneixement on aprèn a estimar-se i aprèn a utilitzar l'ambició del cor en comptes de la de la ment, i al sortir del castell perd una part de l'armadura.

L'últimcastell és el de la voluntat i la valentía i quan hi arriba veu que a l'altra banda del pont hi ha un drac anomenat de la por i el dubte. Però gràcies als seus amics sap que el drac es producte de laseva imaginació i només ha d'enfrontar-se amb ell per fer que deixés d'existir. Després d'alguns intents ho aconsegueix.

El final del llibre es desnvolupa en la cima de la veritat on desprésd'escalar una estona té una inspiració que li fa deixar anar la pedra de la qual depèn la seva vida en aquest moment. Ho fa i comença a

acceptar moltes coses de la seva vida i en aquest moment comença a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el cavaller de l'armadura rovellada
  • el cavaller de la armadura oxidada
  • Les Cendres Del Cavaller
  • Les cendres del cavaller
  • Evolució Cavall
  • Cavaller De La Carreta
  • les cendres del cavaller
  • Cendres del cavaller

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS