El dret a la intimitat

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (283 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 7 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Tenen dret a la intimitat les persones famoses?

Des d’un principi les persones famoses han sigut tractades de diferent manera, han viscut com si no forendel mateix planeta que la resta i com no, han sigut pagats per a fer-ho.
Si analitzem un poc les coses des d’un punt de vista objectiu se l’adonaríem queles persones famoses no tenen una intimitat perquè gracies a ella, avla cantitat de programes absurds i les revistes sense trellat que parlen d’aquesta , hanpogut viure i permitir-se tots els seues capritxos. En conclusió podríem dir que aquestos no tenen dret a la intimitat perquè han guanayta la fama graciesaquesta. Però per un altra banda si observem la situació i la interioritzem se podrem adonar que tan sols son persones com nosaltres, que per unes coses o peraltres no han pogut disfrutar d’allò que més ens prècia la vida, d’eixos petits moments que fan gran el dia a dia, com : la vertadera amistat, l’intimitat per poderbesar a un xic per primera volta, poder jugar al parque amb els fills sense tindre contínuament càmeres al teu voltant, o simplement poder banyar-se a laplatja com qualsevol persona sense que et jutgen pel teu físic o per el banyador que dus.
Per a concluir crec que les persones famoses en sí no deurien existirperquè al fi i al cap tots son iguals i no veig just que certes persones siguen considerades millors que unes altres , ni que siguen tractades de diferentmanera, a més pense que molts famosos ja naixen sent-ho i per tant no tenen l’oportunitat de ser una de les mil·lions persones normals d’este món.

Cristina.
tracking img