El sida

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2010
El viatge del Beagle

El objectiu de la expedició dirigida per Fitzroy era el de completar l’estudi topogràfic dels territoris de la Patagònia i la Terra del Foc, dibuixat per les costes de Xile,Perú i algunes illes del Pacific. I realitza una cadena de mesures cronomètriques al voltant del món.
El viatge de quasi 5 anys, on l’últim any es va fer el retorn per les illes Galápagos, Thaiti, NovaZelanda, Australia, les illes Maurici y Sud-àfrica. Durant aquest període el seu talant va experimenta una profunda transformació.
El estudi de la geologia va ser, en un principi, el factor que més vacontribuir a convertir el viatge en una veritable formació de Darwin com a investigador, ja que amb ell va entrar in exclusivament la necessitat de raonar. En Sao Tiago va tenir per primera vegada laidea de que les roques blanques que observava havien sigut produïdes per la lava desfeta d’antigues erupcions volcàniques, la qual, al desplaçar-se fins al fons del mar, on hauria arrossegat ostres icorals triturats comuniquen la seva consistència rocosa.
Al final del viatge, la teoria sobre la formació de la gran barrera de coral. Junt aquest i l’estable ciment de l’estructura geològicad’algunes illes com Santa Elena, està el descobriment de la existència d’una certa semblança entre la fauna i la flora de les illes Galápagos amb les d’Amèrica del Sud, així com diferències entre exemplars d’unmateix animal recollit diferents illes, això el va fer sospita sobre la teoria de la estabilitat de les especies, que podria se posada en dubte. Va ser l’elaboració teòrica d’aquestes observacionsles que anys després va resulta enunciada a les tesis evolutives.
Darwin va tornar del viatge el 2 d’Octubre de 1836, però malat, i aquesta malaltia la va duu fins a la seva mort. Va treballa en laredacció del seu diari del viatge, que després el va publicar. I va triga 20 anys en publica “L’origen de la vida”, ja que ho va fer perquè un jove anomenat Wallace, va veure en el que estava...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • El Sida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS