empresa

Páginas: 8 (1836 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2013



INDEX

1. Dades del projecte......................................................................PÀG.3

2. L’entorn comercial......................................................................PÀG.3-5

3. Organització de l’empresa.........................................................PÀG.5-6

4. Estudi deviabilitat......................................................................PÀG.6-9







DADES DEL PROJECTE
Nom de l’empresa: Llaminadures la Lluna
Activitat: Botiga de llaminadures
Població: Lleida
Descripció i justificació de la idea de negoci: En la nostra botiga tindrem tot tipus de llaminadures, és a dir, per a celíacs, per a intolerants a la lactosa, per als diabètics… Una de les característiques que tindrà la nostra botiga és que lesllaminadures no es vendran a pes, sinó que tindran un quota fixa.

L’ENTORN COMERCIAL
Localització i situació:
Carrer Major, 26 25006 LLEIDA
Estudi del mercat:
DEMANDA:
Segons les empreses fabricadores, les llaminadures no són solament cosa de nens. Més de la meitat dels adults espanyols (50,6%), consumeixen caramels i xiclets. 
Així doncs, el consum de llaminadures no distingeix entre nens iadults ni entre classes socials. Podem agrupar per això, als nostres clients en dos segments:

• NENS: A ells els agraden, en la seva majoria, els caramels de goma o gelatina, la regalèssia i els xiclets. Se senten especialment atrets pels colors i sempre busquen nous sabors i formes en les llaminadures que consumeixen. Est és el motiu que els nens siguin els que millor coneixen els nous productesque apareixen al mercat.

• ADULTS: els caramels, els xiclets sense sucre són els productes que tenen una major acceptació entre ells. Les xocolatines són un altre productes estrella entre els consumidors adults.

Per sexes, el consum en les dones és més alt; i per edats, la franja que registra un major consum és el tram que va dels 16 als 35 anys; preferint els caramels de maduixa i elsxiclets de menta.

COMPETÈNCIA:

El petit llaminer: Els productes es venen a pes, i el preu es més elevat. El local es més petit, per tant amb menys competència per problemes espacials.
La caputxeta: El establiment es petit, i les llaminadures també es venen a pes.
Supermercat Plus fresc: Amb aquest establiment es mostren com un nou canal de distribució per vendre llaminadures. Aquestes vendessón per paquet i en cap cas per unitats 
PRODUCTE:
Les llaminadures van aparèixer a l’any 1920 a Alemanya. Quan el pastisser Hans Riegel va crear un caramel tou, versàtil i flexible com una goma, amb forma d'osset. Sent el producte estrella de la major indústria de llaminadures instal·lada a Espanya, on el consum es va disparar als anys 90.
Actualment, igual que uns anys enrere, les llaminaduressón un producte que agrada molt als consumidors. Per tant el públic no deixa de comprar i menjar llaminadures.
Pla de màrqueting:
POLÍTICA DE PRODUCTE. CARACTERÍSTIQUES, FUNCIONS, ENVASOS...
Oferirem el mateix que els altres establiments, als mateixos preus, mateix assortit.
Caramel: llaminadura en forma de pastilla o barreta feta de pasta de caramel a la qual s'ha afegit alguna essència.N'hi ha de moltes classes: piruletes, toffees, etc.
Pastissets comercials: llaminadura feta de pasta de farina i d'oli o mantega, ensucrada i aromatitzada, cuita al forn i que se sol guarnir o farcir amb crema o altres ingredients.
Mató de monja: llaminadura que es prepara amb llet d'ametlles batuda, rovell d'ou, sucre i midó.
Núvol: llaminadura de textura esponjosa feta de sucre i gelatina.Xiclet: llaminadura en forma de pastilla, de boleta, etc., format per una base masticatòria plàstica i sucres, aromatitzants, colorants i altres ingredients.
Gelat: producte obtingut en batre i congelar una barreja pasteuritzada i homogeneïtzada de llet o derivats lactis i altres aliments amb additius.
Bombó: dolç petit recobert de xocolata i a vegades farcit de fruita seca o confitada, de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS