Esports col·lectius

Páginas: 4 (955 palabras) Publicado: 4 de enero de 2012
ESPORTS

COL·LECTIUS

ÍNDEX

*Com juguem al voleibol
*Dimensions del camp i la red , depenent del sexe.
*Tècnica
-Passe
-Remat
-Bloquig
-Servici
*Tàctica
*Algunes regles bàsiquesdel voleivol

-1-
Com juguem a voleibol

Duració:Un partit de voleibol es juga entre dos equips fins que un dels dos gana tres sets.No hi ha límit de temps.L'objectiu del joc consistix a ferbotar un baló en el camp de l'equip adversari.
Jugadors:un equip de voleibol esta format per 12 jugadors com a màxim.Per tant 6 estaran en la pista i 6en la banqueta.L'entrenador pot canviar elsjugadors totes les vegades que vullga.
baló: Ha de ser de ser cuiro o algun producte semblant .

-2-
Puntuació: Un equip s'ànotara un punt cada vegada que aconseguisca fer botar el baló en el campmde l'equip contraari .Tanbé sumarà un punt si el cotrari no aconsegueix tornar la pilota .Un set es guanya quan un dels dos equips arriva a 25 punts ,amb dos de diferència sobre l'adversari .

INICIDEL PARTIT: Els jugadors se situen en el seu camp col·locant -se en dos files de 3 .Els atacants en la zona d'atac i els defensors darrere de la línia de fons .
Àrbitres: Controlen el partit dosàrbitres ,podent haver-hi a més jutges de línia. -3-

*tècnica
-passe: Ès l'element tècnic fonamental per a poder jugar en equip.

-El remat : És el tercer i últim toc ,i s'utilitza per afinalitzar les jugades d'atac .La tècnica del remat és la més difícil deprendre, perqué el jugador que la realitza ha de desplaçar -se amb 2 o 3 passos ,botar cap amunt preparant el braç que impactarà ambél baló i exectuara la rematada en l'aire abans de caure a terra .

-4-
El bloqueig: És una acció que serveix per a defendren's del remat.La realitzen normalment 1 o 2 jugadors que es trobenprpde la xàrcia.
El servici: És el colpeig que se li dónaal baló per aa iniciar el joc.El servici está considerat com un colpeig d'atac.Hi ha diversos tipus de servici.Segons el nivell de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Esports col·lectius futbol
  • esports
  • Esports
  • Ensayo ESPORTS
  • Esports de lluita
  • Esports a la neu
  • Esports discapacitats
  • ESPORTS D'ESTIU

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS