estudiante

Páginas: 3 (712 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2014
Joan , el Cendrós

SEQÜÈNCIA 1:
Un diàleg a la pantalla d’un ordinador.

SEQÜÈNCIA 2:
Abel, el professor de literatura diu als seus alumnes que tindran un examen en deu minuts. Joan, elCendròs, arriba tard i el seu germanastre, Àlex, junt als seus amics, Mosca i Tatxa, es riuen d’ell, li trenquen uns disquets i li tiren les ulleres. D’altra banda, Priscila, Eva i Iris li compren xulles alBola. A més a més tots parlen de la festa final de curs.

SEQÜÈNCIA 3:
Fan l’examen i Abel els mana que el trenquen i els diu que tots estan aprovats, però han de llegir un llibre a l’estiu, elllibre es diu Romeo i Julieta.

SEQÜÈNCIA 4:
A Tatxa li agrada Carmeta, però dissimula quan està davant els amics, aleshores Carmeta s’enfada i arriben les amigues i comencen a parlar de xics. Helenaconta que ha conegut un xic per Internet que li agrada molt i es diu Indiana.

SEQÜÈNCIA 5:
Joan arriba a casa i sa mare li ordena tot tipus de coses, com si fora un servent.

SEQÜÈNCIA 6:
Joanes connecta a Internet i parla amb Helena amb el nom en clau d’Indiana i decideixen veure’s a l’endemà per anar a la festa.

SEQÜÈNCIA 7:
Les xiques estan al pati assajant quan arriba Helena iconta que té una cita amb Indiana, però en primer lloc arriba Espinosa, després Abel, i per últim arriba Joan. Helena no creu que Joan siga Indiana i aleshores ell diu que el cridarà, però qui arriba ésÀlex i Helena creu que ell és Indiana.

SEQÜÈNCIA 8:
Joan s’enfada i se’n va a sa casa, aleshores el seu assistent d’ordinador el fa un vestit virtual per anar a la festa, però ha de tenir en comteque desapareixerà a mitja nit.

SEQÜÈNCIA 9:
Quan ja havia començat la festa arriba Joan i ningú el reconeix perquè porta el vestit virtual. Es baralla amb Àlex i apareix Indiana (el seu assistentd’ordinador per ajudar-lo.
Joan li diu a Helena qui és, però sonen les dotze i desapareix el seu vestit, aleshores ell se’n va, però Helena li agafa la mà i aconsegueix quedar-se amb el seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS