Estudiante

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2012
TWITTER







Nom: Andrés Sánchez i Celia Barcones
Classe: Informàtica





Index

Què és Twitter?
Creador























Què és Twitter?

Laxarxa social Twitter va ser creada per Jack Dorsey al març de 2006. Hi ha entre 200 milions d’usuaris, generant cada dia 65 milions de tweets al dia.
Aquesta xarxa social, des de el nostre punt de vista,ha ajudat a molta gent ( artistes, musics, fotògrafs, ...) a poder publicitar-se. També hem de recordar que, com a xarxa social que és, també serveix per divertir-se, compartir els nostres gustos ifer amics. En el cas de Twitter, son seguidors. Twitter també ha trencat barreres entre fans i famosos, ja que es poden comunicar via tweet i que el famós respongui. Fa que els artistes siguin méspropers al públic i que els seus seguidors vulguin conèixer a aquesta persona i pugin les vendes d’entrades, .... Twitter també té coses dolentes, como totes les xarxes social. Males paraules, amenaces,... Això no es pot controlar, per mala sort. Els famosos poden ser amenaçats per els seus fans més radicals via tweet i això desmoralitza a l’artista.

Gràcies a les noves tecnologies, podem trobaaquesta xarxa social a qualsevol dispositiu amb Wi-Fi o Internet. Mòvils, Smartphone, Tablet, ... son algunes de les plataformes multimèdia que ajuden a fer més gran twitter. Gràcies a això podemestar en contacte estiguis on estiguis amb els teus amics, seguidors, famosos, etc i no perdre el contacte.

El que més ens crida l'atenció de Twitter és que els tweets són d'un màxim de 124 caràcters.I us preguntareu, i això per què? Doncs per donar una noticia en poques paraules. Twitter ens fa abreviar les nostres emocions, pensaments, idees, ... a 124 caràcters.
També hi han els TR(abreviació de la expresió anglesa trending topic) que ve a significar que el hastag a la columna de TR és molt nombrat a la xarxa. Això és un arma de publicitat enorme.
També hi ha els retweets que quan un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS