futbol

Páginas: 3 (622 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
La subjecció de la raqueta
Agafa la raqueta pel mànec, tanca els dits de manera que el polze quedi entre l'índex i els altres dits. Aquesta Per fer bé aquesta presa ho podem fer de la següentmanera: posem la raqueta de forma que el cordatge estigui perpendicul•lar al terra i, la “V” formada entre el polze i l'índex, sobre la bora superior del mànec, així tanquem els dits.
Cops bàsics delbadminton
E.F.

EL BÀDMINTON

Jana Farran









Història del bàdminton
El bàdminton és una versió moderna d'un joc primitiu i més senzill anomenat battledore, que va ser inventat a laIndia i que en els primers anys era una simple forma de diversió. Es practicava amb 2 paletes de fusta i una pilota.
L'actual joc de bàdminton va sorgir a l'Índia, on es deia Poona, nom d'unapoblació del país on va ser jugat originalment. Alguns oficials de l'exèrcit britànic van veure el joc a l'Índia i el van portar a Anglaterra al voltant de 1873. Allà, el duc de Beaufort es va interessar enel joc. Com que es practicava amb regularitat a la seva finca campestre de Gloucestershire, coneguda com a Badminton, aquest nom va continuar associat amb el joc. El joc es va implantar als EstatsUnits en 1890 i també va ser introduït al Canadà. Des de 1992 és un esport olímpic d'estiu.

Característiques del camp de bàdminton
La pista fa 13,40 m. de llarg per 6,10 m. d’ample, en dobles i 13,40 per 5, 18, en individual. Està dividida en dues meitats iguals per la línia mitjana, sobre la qual es troba la xarxa. En cada meitat es dibuixen una línia curta de servei, una línia llarga deservei per a dobles i una línia de fons (o línia llarga de servei per a individuals). Una línia central, que va des de la línia curta de servei fins a les línies llargues de servei, determina dos quadresde servei, el dret i l’esquerre. La xarxa alça entre 1,50 i 1,55 metres.
Material que es fa servir per el badminton
La raqueta
és l’objecte amb el qual es colpeja el volant. Aquesta està formada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Futbol
  • El Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS