Historia España

Páginas: 3 (574 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2012
Michael Joseph Jackson va néixer el 29 d’Agost de 1958 a Indiana i va morir el 25 de juny de 2009 a Los Angeles. Va ser conegut com a Michael Jackson o millor dit, com a “Rei del Pop”. Fou un grancompositor, cantant i ballarí i des de petit i amb “ajuda” del seu pare i dels seus germans s’anà endinsant al mon de l’espectacle. Michael Jackson des de petit va rebre maltractaments per part del seupare, per tal de que ell treballes molt més en el grup “The Jackson 5”.
Cap als 11 anys, va ser el primer nen que amb la seva cançó “You’re not alone” va entrar a formar part del numero 1 com asingle més venut. També va destacar per els seus passos de ball com el “moonwalker” i sobretot per la seva gran venda de discos, que va ser publicada al “Guiness world records”. També va ser una de lespersones en rebre 15 grammis com a artista.
Va començar la seva carrera artística amb els seus germans, formant part com a vocalista del grup “The Jackson 5” cap al 1960. Poc després, cap al 1975 vainiciar la seva carrera en solitari, i “Thriller” va ser el disc mes venut de la historia i el que va produir més impacte mundialment.
Al 1978 va formar part del repertori de “El mago de Oz”, unespectacle format únicament per afroamericans, en el qual ell participava com a “Espantaocells”
El pseudònim de “Rei del Pop” va ser donat ja que va ser la primera estrella del pop, que va donar un fortimpuls, ja que va barrellar tots els estils de música com el funky, el soul, el jazz, el dance…
Cap als anys 90 va ser acusat de dos casos de pederàstia, els quals no es van poder portar a judici perquèno hi havien proves suficients per culpar al cantant. Des d’aquell moment, la seva fama va començar a tenir una lleu decaiguda.
Després de 10 anys, Michael Jackson va anunciar que tornaria alsescenaris amb la seva gira “This is it”. Però tot no va anar com s’esperaven i vint dies abans del seu primer concert, el cantant va morir d’una parada cardiorespiratòria, provocada segons diuen els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia De España
  • Historia de españa
  • historia de españa
  • historia de españa
  • Historia de españa
  • Historia De España
  • Historia De España
  • Historia De España

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS