historia

Páginas: 4 (842 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2013
2.1 L’evolució de la televisió
L’evolució del mitjà televisiu està marcada pel desenvolupament tecnològic a la recerca d’una millor qualitat de la transmissió d’imatge i so, i per la transformacióde la seva funció dins la societat.
Les primeres cadenes de televisió aparegueren a la dècada de 1920, però fins l’any 1930 no es van començar a emetre. L’any 1936 començà a funcionar regularmentl’emissora BBC, de Londres, i el 1939 ja es feien emissions regulars de televisió a Alemanya, França i els Estats Units (CBS i NBC). A l’Estat espanyol, la Televisió Espanyola (TVE) va començar a emetrel’any 1952, però no tingué una programació regular fins el 1956.
A finals dels anys 50 es va desenvolupar els primers magnetoscopis, aparell utilitzat per a gravar imatges en moviment en cintamagnètica, que va sorgí per la necessitat imperiosa de grava notícies en els Estats Units, ja que les notícies que eren de la nit en la costa est del país, en la costa oest era mol tard pertransmetre-les, aleshores el que es feia era filmar d’una televisió les notícies que es feien en directe i desprès s’enviaven en dos laboratoris i a l’hora de l’emissió de la costa oest, s’emetia mitjançant unsistema conegut com telecinema, el mateix informatiu que s’havia emès en la costa est. I les càmeres amb òptiques intercanviables que giraven en una torreta davant el tub de l’ imatge, aquets dosavanços van permetre un desenvolupament molt alt de la producció.
Durant els anys 70 van implantar les óptiques Zoom i es va començar a desenvolupar magnetoscopis més petits, van néixer els equips ENG,generalment compost per un operador de càmera, un operador de so i un periodista que surten a obtenir noticies al carrer per el programes informatius. Poc desprès es van desenvolupar els equipsencarregats en la digitalització de la senyal de vídeo i en la generació digital de senyals i d’aquets van néixer els efectes digitals i les “paletes”gràfiques.

En aquests anys, l’aparició de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS