hola

Páginas: 2 (492 palabras) Publicado: 27 de abril de 2014

CONCLUSIONS
Un cop realitzat el treball, he arribat a una sèrie de conclusions respecte el tema tractat i també respecte a un aspecte més personal de com he portat el treball i les dificultatsque m’han sorgit a l’hora d’elaborar-lo. Aquestes són les conclusions que puc extreure un cop finalitzat el treball:

Conclusions respecte el tema del treball
El turisme no disposa d’un departamentdedicat exclusivament a ell en la Generalitat, i s’introdueix dins un altre sub-departament, és a dir que no està valorat com una activitat primordial i si més com una de secundària.
El turismeesdevé de les poques activitats que s’han mantingut sostenible econòmicament tot i l’efecte de la crisi, per tant, hauria de ser una activitat que es potenciés més.
A la ciutat de Vic, s’ha anat donantmés importància al turisme al llarg del temps i s’ha potenciat amb la creació de l’oficina de turisme que permet una major fluïdesa del sector turístic.
He comprovat que l’oficina de turisme de Vicés un organisme en creixement ja que promou futurs projectes per tal de desenvolupar el turisme de la ciutat i convertir Vic en una ciutat molt atractiva turísticament. Aquests projectes però estana l’espera de la recessió de la crisi econòmica.
S’hauria d’aconseguir una major unanimitat en el sector turístic a nivell de tot Catalunya per tal de promoure projectes comuns i afavorir eldesenvolupament del sector.
S’haurien de crear més organismes que duguessin a terme activitats que actualment dur a terme l’oficina de turisme de Vic i que no tenen molta relació amb el turisme, ja que al’oficina duen a terme una gran quantitat d’activitats, i crec que hauria de ser un organisme que dedicat exclusivament a la promoció del turisme a Vic.






Conclusions personals
És moltimportant saber realitzar una recerca acurada i completa, escollint aquelles informacions que resulten més convenients en cada situació i sabent rebutjar allò que pot resultar repetitiu o innecessari....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS