Integrales

Páginas: 4 (862 palabras) Publicado: 19 de enero de 2015
Pol Peinado Alcaide

North Country

North Country és una pel·lícula que parla sobre la discriminació sexual dels homes sobre les dónes i el que havien de suportar les dónes a l’horad’anar a treballar. És una historia inspirada en un fet real.

La pel·lícula comença quan la protagonista, la Josey Aimes, està al terra perquè el seu marit l’ha pegat. Davant d’aquest fet, la Joseydecideix marxar de casa amb els seus fills a la seva ciutat natal, al nord de Minnesota, on viurà amb els seus pares. Allà comença a treballar de perruquera, on atén a una antiga amiga seva que es diuGlory. Aquestes se’n van a un bar per parlar i allà la Glory li diu a la Josey que treballi amb ella a les mines. El ser minera li donaria 6 cops el que guanyava com a perruquera i així podria mantenirals seus fills i marxar de casa dels seus pares.
La professió de miner era molt popular en aquella època. Es caracteritzava per ser una professió dura però ben pagada, i era més per homes que perdones, però tot i així, hi havien unes poques dones mineres. La Josey finalment es fa minera i treballa a la mateixa mina que el seu pare. El seu pare és un home que des de que la Josey va tenir un fillquan anava al institut (violada per un professor però no es sap fins el judici), la tracta molt malament, com si fos una prostituta que anés copulant amb molts homes. De fet, quan arriba a casadesprés de que el seu marit l’hagi pegat, el seu pare li pregunta si la enxampat amb un altre home al llit.
Des de el primer dia que entra, ella i les seves companyes pateixen una discriminació per partdels altres miners. Els miners consideren que les dones no han d’ocupar llocs de treballs que són per homes i que treuen feina a altres homes.
Les dones aguanten tot el que els hi fan els homes perquèno volen perdre el seu treball ja que el necessiten però al final la situació per la Josey es torna insuportable. El seu novio de l’institut, Bobby Sharp, treballava a la mina també i intenta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Integrales
  • INTEGRALES
  • Integral
  • Integrales
  • Integrales
  • integrales
  • La Integral
  • Integrales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS