la biologa sintetica

Páginas: 3 (740 palabras) Publicado: 16 de enero de 2014

La biologia sintètica és, més que una disciplina, un marc de disciplines. Hi ha diverses definicions d’aquesta matèria però una de les més simples –i potser també exactes- la qualifica simplementcom una aproximació enginyeril a la biotecnologia. La biologia sintètica té, per tant, unes bases que són compartides amb disciplines com ara l’electrònica. Això es fa ben palès quan considerem quinssón els tres pilars de la biologia sintètica: l'estandardització, l'abstracció i el desacoblament. En la conferència, es parlarà de les possibilitats d’aquesta jove –ben just una dècada- tecnologia itambé de les limitacions a les que es pot confrontar el seu desenvolupament. Es donaran exemples de fites científiques en el marc de la biologia sintètica i es descriurà una de les seues vessants mésoriginals i engrescadores: el concurs de biologia sintètica iGEM.

La biologia sintètica és, més que una disciplina, un marc de disciplines. Hi ha diverses definicions d’aquesta matèria però una deles més simples –i potser també exactes- la qualifica simplement com una aproximació enginyeril a la biotecnologia. La biologia sintètica té, per tant, unes bases que són compartides amb disciplinescom ara l’electrònica. Això es fa ben palès quan considerem quins són els tres pilars de la biologia sintètica: l'estandardització, l'abstracció i el desacoblament. En la conferència, es parlarà deles possibilitats d’aquesta jove –ben just una dècada- tecnologia i també de les limitacions a les que es pot confrontar el seu desenvolupament. Es donaran exemples de fites científiques en el marc dela biologia sintètica i es descriurà una de les seues vessants més originals i engrescadores: el concurs de biologia sintètica iGEM.
La biologia sintètica és, més que una disciplina, un marc dedisciplines. Hi ha diverses definicions d’aquesta matèria però una de les més simples –i potser també exactes- la qualifica simplement com una aproximació enginyeril a la biotecnologia. La biologia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sinteticos
  • Sintetico
  • sintetismo
  • biologo
  • biologo
  • Biólogo
  • Biolog A
  • Biologismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS