La condició física

Páginas: 4 (933 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2013
LA CONDICIÓ FÍSICA:



Andrea Gómez
Aida Alvarez
Aïda Espasa
Erik Aparicio
4rt ESO E.
ÍNDEX:


PARTTEÒRICA.............................................................................................pàg: 3
PART PRÀCTICA...........................................................................................pàg: 6PART TEÒRICA:

La flexibilitat:

Què és?
La flexibilitat és la capacitat que tenen els músculs per estirar-se, quan una articulació es mou, sense limitacions de recorregut, ens permetrealitzar moviments de gran amplitud amb alguna part del nostre cos.

-Hi han dos tipus de flexibilitat, la dinàmica i l'estàtica:

· Dinàmica consisteix a fer un moviment intentant aconseguir lamàxima amplitud d'una articulació i el màxim estirament muscular, la practiquem quan realitzem l’exercici en moviment. Els moviments han de ser amples, extensos i relaxats.

· L' estàtica és tractad'adoptar una postura en concret i estirar-se, pero no ha de fer mal, llavors estar-se una estona mantenint la mateixa postura.

Hi ha dos components que condicionan la flexibilitat:
Lesarticulacions permeten que el nostre esquelet pugui realitzar els moviments, depén de cada una, hi han de les que només s'ajusten els ossos i no disposen de cap recorregut, com els ossos del crani i altres quepermeten una amplia gamma de moviments.
Els músculs s'encarregan de produir el moviment humà, poden estirar-se i contraure's, així podem fer moviments molt intensos.
Mètodes podem fer servir per atreballar-les:
Mètode Balístic: És quan es realitza amb un moviment exercit per forces internes on l'articulació és portada al seu màxim. Aquest mètode és desaconsellat per molts especialistes acausa que l’estirament del múscul és molt ràpid i per això, no compta amb el temps necessari per adaptar-se a la nova elongació.
Benefici del treball que les diferents qualitats esmentades tenen en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La condició física
  • Condició Física
  • Condició física
  • Condicio fisica
  • Condició física
  • Condiciò Física
  • Condicio fisica
  • Planificacion condicio fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS