La conducta humana

Páginas: 3 (538 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2015
La conducta humana
Quan nosaltres fem l’acció de plorar, o quan els infants tenen una necessitat i ens la volen transmetre aquestes accions serien de constitució biològica. També totes les accionsinvoluntàries com tancar els ulls quan tenim una brossa, ficar la mà si estem a punt de caure o ho fer la reacció de quan fiquem la mà al foc, aquestes accions són biològiques. En canvi la majoriad’accions en l’ésser humà són fets de conducta oberta del món social que estem vivint. Fer qualsevol acció seria de dimensió social.
Les característiques dels motius secundaris són les més habituals que lesprimàries. Un dels principals motius seria de base cultural i social, avui en dia molta gent ens movem per el llocs, en entitats, grups de diferents edats, els amics, grups socials bastantimportants, etc. L’educació que em van ensenyar de petit crec que ha va ser molt correcta ja sigui a casa i la família o a l’escola. El motiu de l’amor també m’ha fet reflexionar molt, sigui amb coses bones odolentes. La motivació es un altre punt molt important, i a mi m’ha servit per ha fer totes aquets coses i aprendre-les. Personalment la MOTIVACIÓ en un grup és lo més important. En un conjunt de gentjo crec que hi ha dos tipus de motivació, la que cadascú porta dintre i per això realment vol estar en aquell grup i la que et fan veure els altres per continuar en aquell grup.
1r: Seria laresposta instintiva o la resposta oberta per exemple:
Resposta instintiva: L’estímul (E) ens diu que ha entrat una brossa a l’ull, la resposta o el comportament (R) que té el nostre ull és tancar-lo.Resposta oberta: Plou que seria l’estímul (E) nosaltres tenim varies respostes (R):
Treure el paraigua
Ens fiquem la caputxa
Truquem a un taxi
Ens mullem
Esperem que acabi de ploure
2n: Quan tenim unaconducta oberta podem fer varies coses, però primer la em d’analitzar.
Conducta oberta: comencem a tenir gana (E) analitzem la situació, perquè estem fent feina i val més acabar-la que anar a menjar, ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Conducta Humana
  • Conducta Humana
  • Conducta Humana
  • Conducta humana
  • La Conducta Humana
  • La Conducta Humana
  • La conducta humana
  • La conducta humana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS