La joven de las naranjas

Páginas: 2 (456 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2011
Als seus quinze anys, *Georg Rosegueu, descobreix que el seu pare, mort fa més d'una dècada, li va deixar una extensa carta escrita abans de morir. La seva mare (la jove de les taronges) casada jaamb un altre home, sorpresa pel descobriment oposat dins del folro de la cadira on passejaven al seu fill, espera amb ànsies, mentre *Georg llegeix tancat a la seva cambra l'inesperat missatge. Què diula carta? Què pot dir una carta per a un fill escrita per un pare abans de morir? Què descobreix? Aquest és el llibre. Atrapa des del principi. Quin lector no voldrà saber aquest misteri?

El llibreés un relat escrit a dues mans, el nen que explica com li va impactar aquesta comunicació del seu pare, i ho fa en primera persona i la carta mateixa que va sent desvetllada entre comentaris del nen:“El meu pare va morir fa onze anys, quan jo només tenia quatre. Vaig creure que no tornaria a saber gens d'ell, però ara estem escrivint un llibre junts …”

El rerefons d'aquesta novel•la de*Jostein *Gaarder és la intensitat de la vida, i per descomptat és també sobre la mort. Aborda el temps i tracta d'indagar en la profunditat del que som en veritat i de què fem en aquest inescrutableunivers. En la carta el pare li formula al fill la pregunta: Triaries néixer, i conèixer la vida en tota la seva intensitat sabent que potser sigui per romandre només un instant en ella? O Rebutjariesl'oferta?

La carta és la història d'amor del seu pare amb la jove de les taronges, la seva mare, i com ho van concebre. En ella li formula aquestes preguntes que deu el nen respondre, i mentre lirespon, *Georg ha escrit aquest llibre.

Els grans temes són: l'amor, la vida, la mort. *Jostein *Gaarder ha volgut amb aquest llibre que ens parem a reflexionar sobre la intensitat de la vida, elsmoments que deixem escapar un amor per por i del que tenim molt que guanyar i gairebé res que perdre, la mort i el moment en el qual a tots ens arribarà, el nostre paper en aquest univers i per què estem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Joven de las naranjas
  • joven de las naranjas
  • comentario texto la joven de las naranjas
  • reseña (la joven de las naranjas)
  • Reseña la joven de las naranjas
  • La Joven De Las Naranjas
  • La joven de las naranjas
  • joven de las naranjas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS