La Ola

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2013
‘‘LA OLA’’
A la tardor de 1967, Ron Jones, un professor d’història d’un institut de California, no va saber donar resposta a la pregunta d’un dels seus alumnes: Comes possible que els alemanys ignorin la massacre del poble jueu?. Just en aquell moment, el professor va decidir fer un experiment amb els seus alumnes, fent-loscomplir normes estrictes per a que vegin com és de fácil imposar una dictadura. Tot això va descontrolar-se i el professor, que ja havia perdut el control, va haver dedeixar de fer l’experiment.
La película de La ola, és basa en aquesta història.

En Rainer Weger és un professor d’història d’un institut alemany i ensenyava als seusalumnes el sistema de l’aristocràcia com a forma de govern. Els alumnes estaven convençuts que no podia tornar a haver-hi una dictadura, ja que tenim una políticanova que no ho permetria. El professor decideix fer un experiment amb els seus alumnes per a que vegin com és de fácil manipular a les masses.
Cada dia els alumnesseguiran una nova norma. Rainer va aconseguir que tots els alumnes entressin a la classe i que en menys de trenta segons, s’haguessin sentat amb una actitud atenta i ambl’esquena recta, preparats per començar la classe. L’interés per com es feien aquestes classes va créixer i molts alumnes d’altres cursos van canviar-se d’aula finsarribar a ser un curs molt nombrós.
Aquest curs arriba a l’extrem d’inventar-se un salutament i a vestir-se amb camisa blanca. Li posen nom al curs, anomenant-lo: LaOla; i a mida que van pasar els dies, La Ola va començar a fer actes vandàlics sense que el professor se n’adonés. Rainer acava perdent el control de la situació.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS