La puta grande

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2012
CERCA D’INFORMACIÓ DEL BUDISME
Temples:
La pagoda  és un lloc de culte (temple) per als creients de la religió budista. És la forma que ha pres l'stupa al món xinès. Vinguda de l'Índia, la pagoda,com el budisme, s'ha propagat a partir del 2n segle a la Xina, després a Corea així com al Japó. La pagoda tal com se la coneix és una evolució de l'stupa indi, és a dir, una mena de sepultura on lesrelíquies sagrades podien ser protegides i ser venerades.

Stupa Índia Pagoda Xinesa
Les pagodes són llocs de culte , i pertant, es situen prop dels temples budistes que són grans construccions de forma variable, tot i que normalment en forma rectangular i no molt elevades. Són els edificis religiosos més importants, iel temple més conegut és el de Tokio anomenat Kotoku-in, que es una representació del que són la majoria de temples budistes.

Temple de Kotoku-in. (Tokio)
Festes budistes:
Les festes principalsdel budisme són :
Tots els mesos de lluna plena s’origina una festa. En el Vesakha, la tradició therevada celebra a la vegada el naixement, la il·luminació –bodi- i la extinció final –paranirvana- deGautama Buda que la corrent mahayana festeja independentment. Asala recorda la primera predicació en Benarés i Khatina marca el final de la retirada dels monjos en la estació de les pluges, i en elmahayana es festeja també a els Mestres de les diferents escoles. La festa més important és al mes de maig

Rituals:
Fora de les oracions i meditacions, el budisme no fa ritus especials perquè el seuobjectiu no és entrar en contacte amb cap Déu, sinó amb un mateix per tant els ritus són bàsicament oracions i meditacions. Per tant els rituals que a continuació diré són de cara a la meditació i al’oració i són:
* Rituals de difunts
* Gyabshi
* Dolma Yundok
* Señi Düdog
* Pregàries de Nagas
* Pregàries de foc
Tots aquests rituals van dedicats a la pròpia persona i a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Puta
  • Puto
  • la puta que te....
  • Putas
  • Putos
  • puto
  • Putas
  • Yo, puta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS