Nivells de risc d'internet

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (283 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 30 de octubre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
NIVELLS DE RISC D'INTERNET
El nivell de risc d'Internet actual està establert pels nostres experts del laboratori de virus. A continuació pot trobar una definició de quan iper què s'aplica un nivell específic.
RISC GENERAL

Es controla un índex d'infecció normal d'amenaces conegudes i de sistemes sense protecció ni pegats.
No s'han descobertamenaces noves significatives.
Els usuaris amb programari Anti-Virus i Anti-Spyware actualitzat i amb els últims pedaços del sistema operatiu instal no estan en risc.
RISC ELEVATS'ha detectat malware nou que pot conduir a un índex incrementat d'atacs o càrrega de les xarxes, tot i que encara no s'ha estès.
S'ha detectat una prova nova de codi deconcepte per a una vulnerabilitat que pot conduir a una irrupció seriosa causa de la naturalesa crítica de la vulnerabilitat.
Els usuaris amb programari Anti-Virus i Anti-Spywareactualitzat i amb els últims pedaços del sistema operatiu instal no estan en risc.
RISC ALT

El nou malware pot presentar una amenaça fins i tot a equips amb els últimspedaços del sistema operatiu.
S'ha detectat una nova variant d'amenaça coneguda que ha causat prèviament una irrupció significativa.
Es recomana encaridament als usuaris que linnoves actualitzacions de Anti-Virus i Anti-Spyware, així com pegats del sistema operatiu quan estiguin disponibles.
RISC EXTREM

El nou malware s'estén molt ràpid, exposant ala majoria dels sistemes a un possible risc, la qual cosa podria conduir a la inundació de xarxes i servidors.
Durant les últimes 24 hores s'ha controlat un nombre molt elevatd'infeccions.
Es recomana encaridament als usuaris que lin noves actualitzacions de Anti-Virus i Anti-Spyware, així com pegats del sistema operatiu quan estiguin disponibles.
tracking img