Pedagogia social

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 9 de abril de 2011
PAC 2

Pedagogia Social

Títol de la PAC: Camps d’investigació de la Pedagogia Social Objectius o Analitzar les funcions de la Pedagogia Social en l’apoca actual. o Identificar les dificultatsque en l’actualitat es produeixen en relació a la producció epistemològica en el camps de les ciències socials. o Aportar elements d’anàlisis per valorar l’impacte de les tecnociències en les pràctiqueseducatives actuals. Proposta de treball Apartat 1; lectura de l’article: Núñez, V.: “Entre la tecnociencia y el tecnopoder: el desafío de mantener abierta la pregunta acerca de las condiciones deproducción de la Pedagogía Social y sus efectos”. Revista de Pedagogía Social nº 10, 2003, Pàgs. 111-122. El podreu trobar a: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=1078251

Com veureu ésun article que posa en primer pla les condicions epistemològiques, però també les socials i les científiques, de producció de coneixement en el camp de la Pedagogia Social. Apartat 2 Respon lessegüents preguntes; 1.- Explica el significat d’aquest paràgraf del text i situa les conseqüències en el desplegament de la funció educativa i els seus efectes en els subjectes de l’educació.

“En elejercicio profesional (educación social) de la disciplina que nos ocupa (Pedagogía Social), el disfraz del universo concentracionario aparece bajo el lema de la prevención de los conflictos sociales, y sedespliega en los dispositivos de gestión diferencial de las poblaciones”

2.- Defineix la funció de la Pedagogia Social segons les aportacions del text. Relaciona-ho amb alguna definició d’altresautors dels materials de l’assignatura. 3.- Segons Violeta Núñez, quines penses que són condicions actuals a tenir en compte en l’acompliment de les funcions dels educadors socials. Com evitar el pasd’educador social a operador social? 4.- Defineix la noció “Ètica de la responsabilitat” i desenvolupa la teva opinió a respecte.

Us pot ajudar molt els Mòduls didàctics 1, 4, 5 i 6 dels materials...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pedagogía Social
  • Pedagogia Social
  • Pedagogia social
  • Pedagogía Social
  • PEDAGOGIA SOCIAL
  • Pedagogia social
  • Pedagogía Social
  • Pedagogia Social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS