Pelicula hermanas bolena catalan!

Páginas: 7 (1696 palabras) Publicado: 4 de enero de 2011
COMENTARI DE LA PEL·LÍCULA
“LES GERMANES BOLENA”

Resum de la pel·lícula que em vist a classe.
L'oncle i el pare, d'Anna i Maria (germanes Bolena), volen que enamorin al rei. Elles dues, es troben sota pressió del seu pare i el seu oncle per ajudar a mantenir la riquesa de la família i garantitzar la seva prosperitat guanyant-se l'afecte del rei Enric VII. Al principi Anna ha de cortejaral rei; però, ocorre un incident amb ella que fa que el rei ja no la vulgui. Després d'això l'oncle, s'enfada molt, i passen a l'opció B, Maria. Volen que Maria, que ja estava casada, vagi a consolar al rei després de l'esdevingut amb la seva germana. Això fa que les germanes Bolena, tan felices i avingudes que eren, es converteixin en rivals. Al principi sembla que Maria ha triomfat enguanyar-se al rei, convertint-se en la seva amant i tenint un fill il·legítim amb ell. Però, Anna que desitja poder i posició, mentre que Maria actua sempre moguda per l'amor i la generositat, convenç a la seva germana de que ha de deixar el rei, després d'enterar-se que el fill de Maria ha sigut baró. Llavors Anna, fa tot el possible per cridar l'atenció d'Enric. Al final el que Anna volia, ho vaaconseguir. Va demanar al rei que trenques el seu matrimoni amb la reina Catalina i després tindria un hereu a la corona. En el primer intent, Anna feliç pensant que tindria un nen, va néixer una nena, a la que va nomenar Isabel. El rei decepcionat, van tornar-ho a intentar. En el següent intent, Anna pateix un avortament, i no te cap millor idea que demanar-li al germà tenir un fill, abans de dir-li alrei. La esposa del seu germà els veu junts al llit de l'Anna i ho explica a la cort. Enric enfadat els condemna als dos a que els decapitessin.

Opinió personal de la pel·lícula.
L'actitud del pare bastant covard i l'oncle molt ambiciós. Només pensen en la riquesa i el poder de la seva família i no tenen en compte el sentiments ni la opinió de les dues persones implicades, encara queAnna estigués dacord des d'un principi, crec que ella ni s'ho hagués plantejat si no hagués sigut pel seu oncle.
Per altra banda l'actitud del rei. Hem sembla molt malament, no mira els sentiments és molt egoista només pensant en el seu hereu i en cap moment pensa en els sentiments de la seva dona. L'actitud de la reina Catalina, li és igual que no l'estimi el rei, ella vol seguir amb el seu regnatsigui com sigui, encara que tingui mil amants el seu estimat Enric. L'actitud del rei amb el seus fills tal i com es veu reflectada a la pel·lícula, és molt freda només apareix per saber el sexe del seu fill.
L'actitud de l'Anna, encara que es porti malament amb la seva germana, és una de les úniques que es veu lluitant pel que vol. Encara que realment ho faci per la família.
Conclusió, lapel·lícula, m'ha agradat, t'enganxa desde el primer moment, i es veu reflexada la vida de les corts d'aquells moments. El que no m'agrada és la actitud que tenien els homes sobre les dones en aquells moments i les ganes de tenir un poder. Crec que si hagués nascut anys enrere m'haguéssin educat diferent i pensaria diferent.

Exposa la biografia d’Enric VIII d’Anglaterra i Ana Bolena.
ENRICVIII (1509-1547) Va heredar el tro a la mort del seu germà.Als divuit anys, en el mateix any de la seva coronació (1509), va contreure matrimoni, principalment per raons d'estat, amb Catalina d'Aragó, vídua d'Artur, príncep de Gal·les (mort en 1502). Catalina era filla dels Reis Catòlics i havia nascut a Madrid.Els matrimonis es feien per conveniència a fi de conjugar i acréixer fortunes,oblidant el deure governant i pensant solament en la fama i el poder. Enric va basar la seva política en la confiada aliança amb Espanya dirigida contra França per les seves tradicionals rivalitats sobre Flandes, Calais i Escòcia. La preponderància imperial després de la batalla de Pavía, en 1525, li va induir a aproximar-se a França per contrarestar el poder espanyol, el qual ja es deixava sentir....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • las hermanas bolena
  • Las hermanas bolena
  • Hermanas Bolena
  • Pelicula Hermano
  • Película Contact (Catalán)
  • Reseña de catalan, pelicula "la ola"
  • Pelicula Las Hermanas Gemelas
  • Resumen De La Pelicula "La Mujer De Mi Hermano"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS