Presentación executiva consultoria integral

Páginas: 6 (1365 palabras) Publicado: 12 de enero de 2011
Presentació Executiva Projecte DTIC UOC CNC Consulting a Internet

Marc Sabaté 15/03/2010

Objectiu
Degut a que som una micro pime (dos empleats), la nostra presencia a Internet es casi inexistent. El nostre sector funciona molt boca orella, però actualment la presencia a Internet es un element essencial per fer-se conèixer. La finalitat del projecte es porta CNC Consulting a internet, ambuna web corporativa, presencia a debats en web especialitzades del sector, xarxes socials, etc no només amb finalitats de marketing sinó per agrupar empreses que es dediquen a la mateixa area que nosaltres i fer un espai de debat, de compartir continguts i obrir possibilitats. El nostre producte cada ve te més interrelació amb altres productes d’Oracle i de tercers (Projecte Fusion d’Oracle,adquisició de SUN, etc) i les oportunitat de negoci i la diversificació son oportunitats a contemplar en un futur pròxim.

Pagina Web. Domini i correu corporatiu.
Les principals avantatges de la nostra presencia a internet son:
 

Ens permetrà arribar a mercats no explorats anteriorment i aconseguir captació de nous clients.   La empresa estarà present les 24 hores al dia, els 365 dies l’any.  Estalvi en possibles costos de publicitat. Es molt més senzill i econòmic actualitzar una pagina web que realitzar qualsevol campanya de publicitat per peritat que sigui.   Mitjançant el correu electrònic corporatius, el mailing es permetrà crear campanyes de marketing molt eficaces i de rapida resposta.   Ens permetrà conèixer més al client. La resposta es immediata i es pot aconseguir un majornivell de interactivitat.   Major comoditat pel client. Podran disposar de formularis, zones d’ajuda online, manuals i plataformes que faciliten les comunicacions.   Millora notablement l’imatge de l’empresa. Una cuidada presencia a internet aporta prestigi a una empresa i millora la percepció dels consumidors cap a l’empresa (branding).

Pagina Web. Domini i correu corporatiu.
Les principalsavantatges de la nostra presencia a Internet son:
 

Marcar un gol a la possible competència. Una notable presencia a Internet permet equilibrar a grans multinacionals amb petites i mitjanes empreses. Arsys has estat la empresa escollida com a proveïdor del nostre domini a Internet. Bústies amb 3GB d’espai en disc per cada bústia contractada. Carpetes públiques. Il·limitada llista de direccionsde correu redirigides. Transferència il·limitada. Funcionalitat de correu corporatiu avançades. Enviament segur (autentificació). Servidor Microsoft Exchange 2007. Llicencies d’us de Microsoft Outlook. Barrera antispam. Filtre avançat: virus/spam/phishing Accés segur. Mobilitat. Múltipmes modes d’accés.

Pagina Web. Domini i correu corporatiu.
Gestió del servei:   Panell de control. Eina web,accessible des de qualsevol navegador, des de on podem gestionar tots els recursos i utilitat disponibles amb el producte: alta o baixa de bústies, redireccionament i llistes, canvi de passwords, gestió de contactes, etc.   Grup d’usuaris d’administració d’Exchange. Des de el panell de control podem gestiona una llista de noms d’Administradors del nostre domini d’Exchange que poden realitzar lestasques de:   Access a totes les bústies del domini. Crear/borrar/modificar carpetes publiques.

Pagina Web. Domini i correu corporatiu.
Gestió del servei:   Panell de control. Eina web, accessible des de qualsevol navegador, des de on podem gestionar tots els recursos i utilitat disponibles amb el producte: alta o baixa de bústies, redireccionament i llistes, canvi de passwords, gestió decontactes, etc.   Grup d’usuaris d’administració d’Exchange. Des de el panell de control podem gestiona una llista de noms d’Administradors del nostre domini d’Exchange que poden realitzar les tasques de:   Access a totes les bústies del domini. Crear/borrar/modificar carpetes publiques.

Pagina Web. Domini i correu corporatiu.
Contingut. Principals marques en el contingut i que ja son casi un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Presentacion consultorias mt
  • Formatos De Carta De Presentacion De Consultoria
  • Carta De Presentación Consultoría
  • Salud integral presentacion
  • Ejemplo De Presentación De Un Equipo De Consultoría Y Asesoría Empresarial
  • Servicios Integrales de Consultoria
  • Consultoría Comercial E Integral
  • Plan Integral De Consultoria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS