Rebel

Páginas: 2 (363 palabras) Publicado: 31 de agosto de 2012
[pic]

[pic]

Manuel L. Alonso

Barcanova

Resum



L’Eduard, un noi adolescent de 17 anys que viva aMallorca , va perdre al seu pare amb una diferencia de dos anys. El seu pare un estafador molt particular va morir assassinat per culpa d’una venjança com a conseqüència d’una enganyifa insignificant.Desprès deixo va tenir que anar a Madrid a casa dels seus oncles, paro pocs mesos desprès va decidir marxar, ja quela la convivència amb ells era molt difícil. Per poder refrescar-se va decidirficar-se a un càmping on coneix a una noia de la que es va enamora. Fent autoestop un cotxe va parar al entrar va reconèixer ràpidament que aquella era la noia, que aquesta l’invita a dinar a casa seva,de manera que quan van començar van veure ràpidament que l’Eduard era un indigent per la manera que menjava.

L’anadema van quedar a un bar on l’Ana li va donar un chec de 90.000 pesetes que ell vaaprofitar per alquilar-ne unes golfes on viure. Al dia següent va anar a casa de l’Ana on el majordom li va donar una carta on posava que el seu pare la seva mare i ella sen van anar a Mallorca permotius personals.
L’Eduard va anar a casa de l’avia de l’Ana on va arribar a la conclusió de que tenia que anar a Mallorca a buscar-la.

A l’arribar allà va veure al pare de l’Ana amb qui vaparlar i van decidir de que l’Eduard emportes a l’Ana i ell i la seva muller s’anirien a Veneçuela.











Valoració personal





El llibre esta molt bé .L’única part que jo no veigbé es que es que te un canvi radical en la historia. Parla de un noi que no te casa i esta sol a conèixer a una noia i tenir moltíssima sort. I ames ames s’enamora duna persona que es totalmentcontraria a ell i acaben enamorar-se els dos. Es un llibre molt estrambòtic però enganxa molt al llegir-lo. Quant llegeixes 1 capítol tens que llegir el següent perqué vols saber que passa i per que passa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rebelarse vende
  • Rebel Heart
  • Radio Rebel
  • Rebelarse vende
  • Reflexionjesus Al Rebelado
  • La rebel
  • Rebel
  • la rebel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS