Resolución De Conflictos

Páginas: 2 (322 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2013
El conflicte és present en les nostres vides, des que naixem fins que morim, és una realitat que hem d'entendre per a manejar de manera adequada. De fet se'ns presenten situacions de conflicte nonomés amb les altres persones sinó també conflictes personals quan hem de prendre decisions. Totes les persones tenim interessos, punts de vista, opinions, creences i necessitats que són diferents.Aquestes diferències en la manera com percebem les nostres experiències poden ser possibles causes de conflicte. També aprenen habilitats de resolució de conflictes com escoltar i considerar elspunts de vista aliens, negociar, fer compromisos, fer intercanvis, compartir coses, fer intercanvis, resoldre problemes i coses per l'estil.
L'etapa infantil és un dels pilars en els quals aqueststemes s'han de tractar amb profunditat, ja que al llarg de la seva vida els infants es trobaran amb conflictes que hauran de solucionar de manera pacífica, amb educació i respecte.Des de petits els nens han d’aprendre a conviure en societat, a tenir unes maneres i unes habilitats per a fer les coses. Han de ser conscients de que és importantsolucionar els problemes de la millor manera. D’aquesta manera contribuirem a una millora en general de cara al futur.
Així doncs, si des de petits els hi ensenyem aquestes actituds, ells mateixosentendran que han de tenir una bona conducta de cara a la societat i cap a ells, de manera que podran estar millor.
Els adults hem de fer entendre als més petits que no tothom té els mateixos puntsde vista, els mateixos interessos, valors, desitjos, etc. És molt important saber arribar a un acord o a la solució del problema.
En conclusió, si la feina del professional i la recepció quetingui el nen són òptimes, els resultats poden ser molt satisfactoris i si es segueix treballant en el tema en edats més avançades el respecte per les altres persones i per la diversitat d'opinions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resolución de conflictos
  • Resolucion De Conflictos
  • Resolución de conflictos
  • Resolucion de conflictos
  • Resolución de conflictos
  • Resolucion de conflicto
  • Resolución de conflictos
  • RESOLUCIÓN DE CONFLICTOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS