Resumen american history x

Páginas: 2 (322 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2011
American History

Argument

Per venjar la mort del seu pare per un traficant negre en Derek es torna nazi juntament amb el seu germà Danniel que segueix elsseus passos encara que la seva família si negui. En Derek té un grup de nazis als quals el convens perquè vagin en contra dels immigrants i perquè es pensin que sónla causa dels problemes que tenen als Estats Units.
En Derek després de matar a un negre s'en va 3 anys a la presó on canvia la seva manera de ser perquè coneixun negre que es torna amic seu i des de llavors deixa la banda de blancs amb els que estava a la presó i gràcies al seu amic els negres no acaben amb ell.
Desprésde sortir de la presó en Derek era un heroi per a la gran banda nazi que s'havia creat, però després de acabar amb el racisme i deixar-ho tot de banda per començarde zero i aquella banda va anar contra ell i fins i tot el volien matar.
Just quant en Derek començava una vida nova el seu germà és assassinat per un negre.Reflexió

Aquesta pel·lícula simbolitza la manera de ser dels nazis i el mal que arriben a fer però el més important és que al cap i a la fi qualsevol persona ambuna mica d'ajuda pot tornar al bon camí i deixar totes les coses dolentes de banda.
També ens ensenya el que poden arribar a fer un grup racista i als danys quepoden causar pel simple fet de no ser del mateix color o pensar d'una manera diferent.
Jo crec que el racisme és una manera de pensar molt estúpida perquè totes lespersones són diferents i tan podem trobar una persona blanca que robi com una negra i no s'ha perjudicar a les altres persones del mateix color per el que fa un.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen American History X
  • Resumen Y Reflección De La Película “American History X”
  • Análisis American History X
  • American history x
  • American History X
  • american history X hipotesis
  • Informe American History X
  • American History X Trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS