Sociales

Páginas: 3 (546 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2014
ELS OBJECTIUS DEL NEW DEAL:
-Per quins mitjans pretenia Roosvelt assolir l’objectiu principal de la seva política econòmica?
Els mitjans que va utilitzar Roosvelt per assolir els l’objectiu de laseva política econòmica era aconseguir un reclutament directe per part del govern per augmentar els preus dels productes agrícoles i, amb aquests, la capacitat adquisitiva dels pagesos.
-Quinarelació es pot establir entre el New Deal i les idees de Keynes?
New Deal es el nombre dado por el presidente estadounidense Franklin D. Roosevelt (1882-1945), a su estrategia intervencionista apoyada en sutotalidad en las ideas y propuestas de John Maynard Keynes. Este enorme, monumental cambio de paradigmas económicos y político, en los EE UU, ya que fue puesto en marcha para luchar contra losefectos de la Gran Depresión y seguido por varios países de todo el mundo donde se prendieron y florecieron en mayor o menor medida las ideas del Keynesianismo.
COMENTA ELS TEXTOS:
a)Identifica i situal’autor en el context històric.
El text és una sèrie de fragments incrustat en la "estalvi i despeses", l'article revista oient, escrit per John Maynard Keynes (1883-1946) i publicat el 14 de gener de1931. És la naturalesa històrica literària, font primària. L'autor va ser un economista britànic, les quals teories, reflectit en la teoria general de treball de l'ocupació, interès i el diner (1936),sobre la moderna economia encara utilitzat avui en dia, destacant defensant que l'estat està involucrat i incentius era l'economia, en comparació amb el tradicional model passiu.
b)Llegeix el textatentament i explica per què l’autor considera que l’estalvi no és una solució per a la crisi.
Per Keynes la caiguda dels preus dels productes bàsics és positiu fins que van baixar tant que són la ruïnadel productor que, sens dubte, porta al desastre. Al·ludint a que, llavors ningú tindria interès en la producció i que suposaria el col·lapse del sistema capitalista. Però, a més, Keynes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lo Social y Lo No Social
  • Sociales
  • Social
  • Sociales
  • Social
  • Social
  • Sociales
  • Sociales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS