sociologia

Páginas: 2 (369 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2013
19 del 11 del 2012 Economía regional y urbana
Tema habitatge…

Determinants de la Demanda
Que es el que determina la necesitat de demanda de vivenda… son els factors demografics com elcreixement de la població, estructura per edats, factors de carácter socioculturals. A mes la demanda esta vinculada a factors económics(segons el nivel de renta). Aquesta demanada te algunes caracteristiquesimportants la demanda d’habitages es tracta d’un producte diferenciat( pot ser nova o de 2º ma, per a us residencia o per a us residencial, per a propietat propia o us per a lloguer.)Característiques de l’habitatge:
-La elasticitat que te la demanda repsecta a la renta de la familia es mmolt elevada. La elasticitat respecte la resnta es alta perqe es un be superior i si puja la renta,proporcionalment la demanda será mes elevada.
- La elasticitat respecte al preu per contra es baixa. Si el preu puja la demanda no es vora tan afectada.
-Les expectatives tambe afectaran, Si s’espera quela economía anira be, la gent comprara, si la situacio es com la de hui en dia la gent esprara a que els preus baixen.
Demanda de Mercat:
- Per a convertir una demanda potencial en real es permitirque la gent puga gastar es dir depen del tipus de credit. La agregacio de demandes individuals donaría lloc a una demanda de mercat, que respon a dos tipus de demanda.
-“Consum” real
-Inversió(Bambolla inmobiliaria)
Oferta de Mercat:
Es necessaria la propietat del sol i la necesitat d’un sector de la construcción
Part executiva:
-Rquereix un llarg periode de produccio.
-El sector de laconstruccio no ha experimentat moltes millores tecnologiques tal i com han experimentat altres sectors de carácter industrial.
Es necesaria la presencia d’uns promotors. La Promoció inmobiliariaserá clau a l’hora de decidir que es va a fer i on es va a fer.-->Part del projecte
L’oferta de l’habitatge dependra de:
-El Preu
-Les expectatives.
Entre demanda i oferta es fixara el preu i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El estado en sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Que es sociologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS