sociologia

Páginas: 2 (387 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2014
Grup 3 – Oriol Duran, Jordi Gómez, Oriol Coll, Roger Martín i Enric de la Raza


Canviem el tema a: Enquesta sobre el consum de drogues en persones dels dos sexes d’entre 13 i 30 anys, perquè ensdonarà una informació més general sobre el consum de drogues en aquest grup de persones.
Pregunta 1: Canviem la pregunta a: Consumeixes drogues de qualsevol tipus, encara que sigui esporàdicament?I eliminem la resposta “en ocasions”. Creiem que així podem arribar a saber millor qui consumeix drogues.
Pregunta 1.1: Afegim una altre pregunta per saber la freqüència de consum: En cas afirmatiu,amb quina freqüència consumeixes? Amb les respostes: més d’un cop al dia cada dia, de dos a quatre cops per setmana, de dos a quatre cops per mes i menys d’un cop per mes.
Pregunta 1.2: Creiem queha de ser multiresposta perquè es poden consumir dos drogues o més a la vegada. Així, la pregunta será: Quina o quines drogues consumeixes? Amb les respostes: alcohol, tabac, cannabis, haxís, LSD,MDMA, cocaïna, heroïna, speed, éxtasis, caníbal, bolets, anfetamines, ketamina, altres. Demanem també que s’especifiqui l’ordre de les drogues amb números essent 1 la més consumida i 14 (en cas deconsumirles totes) la que menys.
Pregunta 1.3: Només a qui hagi respost alcohol a la pregunta 1.2: Quin tipus d’alcohol consumeixes? Possibilitat de respondre fins a 3 respostes (els 3 més habituals) :vodka, ginebra, ron, whisky, tequila, cerveza, vi, licors, cava/champagne, vermout i altres.

Pregunta 2: L’eliminem perquè és molt oberta i no exclou.

Pregunta 3: Canviem les respostes amb sentitlegal: de 13 a 15 anys (legalment, no pots entrar a discoteques), de 16 a 17 anys (legalment, no pots entrar a discoteques per majors d’edat i per tant no haurien de vendre-hi alcohol), de 18 a 21anys (legalment, ja pots entrar a totes les discoteques) i de 22 a 30 anys.

Pregunta 4: Quants diners destines al consum setmanal de drogues? Ja que necesitem afegir una unitat de temps per establir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El estado en sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Que es sociologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS