Tamara drewe

Páginas: 2 (445 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2010
Stephen Frears és un dels directors britànics més distingits. Ha dirigit una gran varietat de pel·lícules independents a Anglaterra, com La Camioneta o Mi Hermosa Lavanderia; i pel·lícules méscomercials als Estats Units, com Alta Fidelidad. Tamara Drewe basada en la novel·la gràfica del mateix nom escrita per Posy Simmonds, la podem situar dintre del primer grup.
Els actors són gent conegudapel públic i que Frears ha sabut dirigir de manera excel·lent.. Gemma Arterton (Tamara Drewe) ha participat en grans films com Quantum of Solace, de la saga James Bond, Prince of Persia, o Furia deTitanes, on compartia cartell amb un altre dels protagonistes, Luke Evans (Andy Cobs). Roger Allam (Nicholas Hardiment) que ja ha tingut el plaer de treballar amb Stephen Frears a The Queen. Tamsin Greig(Beth Hardiment), reconeguda actriu anglesa, amb una llarga llista de sèries de televisió al seu darrere on va destacar especialment a Emma. Dominic Cooper (Ben Sergeant) que ha protagonitzat teatre,cine i televisió. I Bill Camp (Glen McCreacy) que ha treballat amb actors de la talla de Johnny Deep o Matt Damon.
El film tracta temes similars amb altres pel·lícules de Frears, com són elsestereotips sexuals i socials. En Tamara Drewe l’argument central és la recerca del amor i la felicitat, desafiant tots els obstacles que sorgeixen durant el camí. La infidelitat continuada en un matrimoniestancat,, (Beth i Nicholàs) on ella assumeix el paper de dona anul·lada pel seu marit. La inseguretat en un mateix (Tamara Drewe), que fa que una operació d’estètica doni forces a la nostraprotagonista per tornar al poble i retrobar-se amb el seu antic amor. O la lluita per saber el que estimes (Glen McCreavy), qui és capaç de tornar al poble per enfrontar-se a els seus sentiments.
La històriaocorre en un poble a la campanya anglesa on curiosament tots el dies són assolellats, i les adolescents, sense cap distracció, es dediquen a perseguir a un bateria de rock que manté una breu relació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drew
  • tamara
  • Tame
  • Tamara
  • Tamara
  • Tamas
  • Tamara
  • tama

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS