Treball comunitari

Páginas: 3 (709 palabras) Publicado: 29 de diciembre de 2010
7 Conclusió

Actualment s’alternen moltes visions i maneres de treballar vers les persones que necessiten l’acompanyament dels educadors/es socials. D’entre aquestes visions, destaca una querecorda a allò que ja s’havia deixat enrere: la separació, l’aïllament i el tancament de les persones en espais allunyats de la comunitat.

D’alguna manera, cada cop, el sistema i la seva estructuraexigeixen un funcionament més burocràtic, amb més traves i tràmits. Això es manifesta a la llarga de moltes maneres: veiem com en els darrers temps tornen a augmentar les etiquetes, els “títols” i elsestigmes. L’aïllament de les persones no fa res més que generar nous guetos i l’augment del rebuig de la comunitat vers aquestes persones, així com disminuir la tolerància a la diferència.

Pel que fa aa l’adquisició del concepte de TC, considerem que tant els mebres del grup com la resta de companys/es han assolit aquest. Els punts claus d’aquest concepte són:

o Treball per i des de lacomunitat;

o Conjunt, cooperatiu, col·laboratiu amb les persones;

o Més igualtat entre professionals i usuaris;

o Acostament a la comunitat, no aïllament, no tancament.

A més Através de la realització de l’entrevista, vam veure que el treball comunitari va servir per realitzar un gran canvi en el mon social, possibilitant la dignificació de les persones que en aquell moment estrobaven en centres tancats.

A través de la realització de l’entrevista, vam veure que el treball comunitari va servir per realitzar un gran canvi en el mon social, possibilitant la dignificacióde les persones que en aquell moment es trobaven en centres tancats.
A través de la realització de l’entrevista, vam veure que el treball comunitari va servir per realitzar un gran canvi en el monsocial, possibilitant la dignificació de les persones que en aquell moment es trobaven en centres tancats.
, A través de la realització de l’entrevista, vam veure que el treball comunitari va servir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de infermeria comunitaria iii
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS