Treball valencià

Páginas: 7 (1645 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2014

La corrupció a Espanya
Vivim a un país amb governants i empresaris corruptes, res els agrada mes que els diners, farien cualsevol cosa per obtindre-n més i més, i mai es sentiran satisfets, sempre en voldran més, i mentres nosaltres no hi fem res per a evitar-ho ells furten i furten tot el que poden.
El problema és que cualsevol persona incloses persones que no tenen estudis depolítica poden arrivar al poder si aquestos son votats, i aixi tenim a aquests governants tan inteligents i cultes com els que tenim, que tenen com aficio furtar al ciutadà.
La meua opinió és que deuria d’haver una mena de exams psicologics i uns requisits minims per a poder accedir al poder d’un país, no com ara que mentres que els ciutadans que vullguen estudiar a la universitat han de tindre unnivell minim d’angles , ells no saben ni com es diu hola.

Noticia que m’ha inspirat per a fer la reflexió.
La Agencia Tributaria obri una investigación per a analitzar l’us dels gasts de representacio a les empreses del ibex 35, per a veure si amagen pagaments irregulars , s’ha conegut que 86 executius i directius de Caixa Madrid i Bankia usaren tarjetes opaques per a fer compres, extraurediners, y per a gasts personals.
Noticia de la premsa el Pais.
Link de la noticia :
http://economia.elpais.com/economia/2014/10/03/actualidad/1412333459_729418.html
dffffdfsdf

La corrupció a Espanya
Vivim a un país amb governants i empresaris corruptes, res els agrada mes que els diners, farien cualsevol cosa per obtindre-n més i més, i mai es sentiran satisfets, sempre en voldranmés, i mentres nosaltres no hi fem res per a evitar-ho ells furten i furten tot el que poden.
El problema és que cualsevol persona incloses persones que no tenen estudis de política poden arrivar al poder si aquestos son votats, i aixi tenim a aquests governants tan inteligents i cultes com els que tenim, que tenen com aficio furtar al ciutadà.
La meua opinió és que deuria d’haver una mena deexams psicologics i uns requisits minims per a poder accedir al poder d’un país, no com ara que mentres que els ciutadans que vullguen estudiar a la universitat han de tindre un nivell minim d’angles , ells no saben ni com es diu hola.

Noticia que m’ha inspirat per a fer la reflexió.
La Agencia Tributaria obri una investigación per a analitzar l’us dels gasts de representacio a les empreses delibex 35, per a veure si amagen pagaments irregulars , s’ha conegut que 86 executius i directius de Caixa Madrid i Bankia usaren tarjetes opaques per a fer compres, extraure diners, y per a gasts personals.
Noticia de la premsa el Pais.
Link de la noticia :
http://economia.elpais.com/economia/2014/10/03/actualidad/1412333459_729418.html
dffffdfsdf

La corrupció a Espanya
Vivim aun país amb governants i empresaris corruptes, res els agrada mes que els diners, farien cualsevol cosa per obtindre-n més i més, i mai es sentiran satisfets, sempre en voldran més, i mentres nosaltres no hi fem res per a evitar-ho ells furten i furten tot el que poden.
El problema és que cualsevol persona incloses persones que no tenen estudis de política poden arrivar al poder si aquestos sonvotats, i aixi tenim a aquests governants tan inteligents i cultes com els que tenim, que tenen com aficio furtar al ciutadà.
La meua opinió és que deuria d’haver una mena de exams psicologics i uns requisits minims per a poder accedir al poder d’un país, no com ara que mentres que els ciutadans que vullguen estudiar a la universitat han de tindre un nivell minim d’angles , ells no saben ni com esdiu hola.

Noticia que m’ha inspirat per a fer la reflexió.
La Agencia Tributaria obri una investigación per a analitzar l’us dels gasts de representacio a les empreses del ibex 35, per a veure si amagen pagaments irregulars , s’ha conegut que 86 executius i directius de Caixa Madrid i Bankia usaren tarjetes opaques per a fer compres, extraure diners, y per a gasts personals.
Noticia de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball valencià
  • Treball Valenci
  • Treball valencià
  • TREBALL VALENCIA VICENT
  • Treball Valenci Pasqua
  • Treball Bo Valencia Tema 3
  • LA PEDRA EN SEC A VILAFRANCA TREBALL VALENCIA
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS