Treball valencià

Páginas: 3 (693 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
 Futures professions:

En primer lloc, parlarem d’aquest tema que tracta sobre les futures professions.
En el futur hi haura un gran canvi en lesprofessions.Naixeran noves professions, denominades les futures professions.
Brokers de talent, tecnoagricultures, holografistes... Un panorama de les professions en ascens per als próxims anys...
El futurestá arribant. I, per a sobrellevar-ho, és interesant indagar en les professions que portaran respostes a les necesitats organitzacionals, ecológiques, productives i tecnológiques del segle XXI.Universitats europées com la D’Oxford, a través del School of Social Sciences, o la de Barcelona esten investigant els canvis en el món laboral a partir del canvi tecnológic, les tendencies ecológiques iles noves formes de relacionament de les empreses amb els governs i les comunitats.
Veiem, a continuació, un panorama de les professions del futur:

Professions de negocis i recursos humans:Broker del talent: Administrarà i vendrà talent. Aquest professional identificarà les capacitats adquirides pels treballadors i les comercialitzarà en organitzacions a escala global.

CollectiveIntelligence Office: Será responsable de gestionar el coneixement de l’organització, i l’encargat de potenciar i maximizar al capital humà y les seues competències.

Gerent de Bienestar: Será un directiuespecialitzat en proveer e implementar planells de beneficis per a millorar la salut laboral i l’equilibri de treball/vida personal dels membres d’una organització.

Agility Consultant: Será unconsultor de simplicitat i agilitat en els negocis. Ajudarà a les organitzacions a racionalitzar els processos, la tecnología, les seues estratègies i les ferramentes de marketing.


Professionsd’ecología i responsabilitat social:

Sustainability Manager: Será el director encarregat de velar per les bones pràctiques de la companía en relació a la cura del mediambient y els vínculs amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Valenci
  • Treball valencià
  • TREBALL VALENCIA VICENT
  • Treball Valenci Pasqua
  • Treball Bo Valencia Tema 3
  • LA PEDRA EN SEC A VILAFRANCA TREBALL VALENCIA
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS