ultimos capitulos de alicia en el pais de las maravillas

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013
CAPÍTOL X: La quadrilla de la lagosta La Falsa Tortuga canta una cançósobre un ball de llagostes al fons del mar. Alicia, per la seva banda, narra les seves aventures des que va caure per el cau del Conill Blanc. El Grifo i la Falsa Tortuga escolten fins a la trobada ambla Eruga Blava, i troben que la història és molt estranya. La Falsa Tortuga canta llavors una cançó sobre la sopa de tortuga, i sobtadament són interromputs per un crit llunyà, que anuncia elcomençament d'un judici. El Grifo pren a Alicia i la porta corrent al judici, mentre la Falsa Tortuga es queda, acabant la seva cançó.
CAPÍTOL XI: Qui va robar els pastissos?Quan Alícia arriba a on s'efectuarà el judici, veu que s'ha constituït un jurat d'animals enfront dels trons del Rei i laReina de Cors, al voltant dels quals estava el mall de cartes i una multitud d'animals espectadors. L'acusat era la Sota de Cors. Segons un poema recitat pel conill, la Sota era acusada d'haver robatels pastissos que la reina va preparar en un dia d'estiu. El Capeller va ser anomenat com a primer testimoni, i va acudir acompanyat de la Llebre de Març i el Liró. El testimoni del Capellerràpidament va derivar en una discussió amb el Rei de Cors, qui estava intrigat per l'etiqueta del barret, i pel te que el Barreter prenia abans d'arribar. Mentre aquesta discussió tenia lloc i els personatgesdeixen de prestar atenció al judici, Alicia comença a créixer sobtadament. El Conill Blanc crida a Alicia com següent testimoni.
CAPÍTOL XII: La declaració de l'AlíciaHavent oblidat que sobtadament va recuperar la seva altura normal, s'aixeca per comparèixer com a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ultima Escena De Alicia En El Pais De Las Maravillas
  • Alicia en el pais de las maravillas: Resumen por capitulo
  • Alicia en el pais de las maravillas
  • Alicia Y La Filosofia (Alicia En El Pais De Las Maravillas)
  • Alicia en el país de las maravillas
  • Alicia En El Pais De Las Maravillas
  • Alicia en el pais de la maravillas
  • Reseña de Alicia en el país de las maravillas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS