L'origen de la vida ( en catalan )

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (646 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 21 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
L'origen de la vida
Com es va crear la vida a la terra?

Saber aixó era molt dificil perquè no hi han restes ni pistes per poder investigar.
Darwin era un pesim estudiant i el pare era un medicmolt distingit entre aquest el pare al veure el fracas del seu fill en els estudis li va fer que estudies medicina com ell pero Darwin era molt meticulos i a sobre no soportaba la sang ni veure-la niolorarla tampoc li agradava aixecar-se d'hora ni tampoc tindre que obrir cosos morts llavors va fracasar en el món de la medicina.
Ell va pensar, pot ser de cura m'aniria bé, es va apuntar a l'escolai va terminar el curs.
Després va aconseguir un trball com a naturalista en un vaixell però no li agradava i llavors no li va anar bé.
Després va escriure un llibre que s'anomenava ``L'origen delas espècies´´ (1851).
En 1924 un professor va publicar el seu llibre i li va cambiar el titol com a : `` L'origen de la vida´´.

En aquell llibre explicaba com es van crear les primeres formes devida a la terra, les més antigues eran bacteris com que no feien la fotosintesi es nutrien per compostos orgànics.

Els astrónoms es preguntaben com era i com es va forma la terra. Tots deien que fa5.000 milions d'anys es va crear la Terra i que el big bang va ser fa 14.000 milions d'anys.
La tèoria dels astronoms era que una estrella va explotar i aixó va crear un inmens nuvol de Eli iHidrogen , i aixó va formar els planetes i amb ells la Terra. També deien que quan el nostre sol (estrella) s'apagues l'explosió ens mataria a tots segons els astronoms pasarà aixo en 5.000 milions d'anys.Per aixó hi ha un poema molt bonic que en un fragment diu , ``Som pols d'estrelles´´.
El meteorit que va participar en la creació de la terra va ser el meteorit murchison que te una edad actualmentde 4.600 milions d'anys. Es un compost orgànic amb mol·lècules d'anenina.

Teoria generació espontanea en l'edad mitjana.
Com que en l'edad mitjana no hi havian tecnologies tan modernes com les...