infants

Páginas: 9 (2087 palabras) Publicado: 18 de junio de 2014
1 A.
En el primer cas P5 A no hi ha ajuts per part del mestre, simplement fa fer la fitxa als infants, no activa els seus coneixements previs tot i així el mestre no deixa que els infants experimentin ni manipulin, ell tria el tema i els infants a partir d’aquest fan les fitxes que els hi han donat.
Com que el mestre no deixa fer res als infants per experimentar ni manipular en aquesta classees treballa la teoria conductiva. També s’ha de dir que els infants no poden fer ni dir res, ja que, el mestre tot els hi nega tot tipus de creativitat, i manipulacions que els infants vulguin fer.
En canvi en el cas de P5 B la mestra els introdueix al tema tot dient que aniran al parc infantil d’educació vial fet que provoca en els infants vagin fent tota classe de preguntes sobre aquest tema.La mestra deixa que els nens i nenes participin i interactuïn a la classe sempre i quan parlin de les senyals de trànsit.
La mestra busca experiències de la vida quotidiana i de l’entorn més proper dels infants, tots els exemples que donen els infants de forma incorrecta, serveixen per fer una retroalimentació (corregir les frases dels infants). Fa un recordatori de les senyals de trànsit totdiferenciant les formes, els seus serveis i els seus colors.
Deixa que els nens i nenes dialoguin entre ells, expressin el que saben i els deixa explorar les imatges mitjançant diferents recursos.
1B)
En el primer cas P5 A, s’hi que passa, ja que el, mestre no busca un motiu per a fer l’activitat, sinó que la fa, ja que surt en el llibre de fitxes del temari. Per tant en aquest cas lesfitxes del editorial si que fan el paper del contingut escolar.
En canvi en P5 B no hi ha cap fitxa que determini l’activitat, és la mestra qui treu el tema però fa participar a tots els seus alumnes. En cap moment dóna una fitxa per a fer l’aprenentatge, sinó que a partir de les experiències dels alumnes interactuant amb ells, es a dir, no hi ha cap fitxa que faci de contingut escolar.

1C)
Lasegona situació crec que es la millor per a potenciar l’aprenentatge significatiu, ja que procuren que els infants expressin la seva opinió sobre la forma de treballar a classe, conjuntament amb les seves interaccions sobre els seus coneixements a traves de la paraula, es a dir, podent-ho expressar i finalment amb les seves ganes de voler saber, aprendre. Per a que hi hagi un aprenentatgesignificatiu hi ha de haver l’experimentació, ja que es un recurs essencial en el procés d’ensenyament i aprenentatge. L’aprenentatge significatiu ens serveix per a modificar els esquemes i els continguts que el nen ja sap i afegir els nous coneixements.
1D)
La forma d’instrucció que afavoreix l’aprenentatge per descobriment es la manipulació. Els infants han de tenir interès en fer aquestaprenentatge, han de descobrir, han de fer preguntes de les seves inquietuds i tot això ho han de fer a partir de la manipulació. L’educador ha de aconseguir que l’infant activi els seus coneixements per a poder-los relacionar amb els nous aprenentatges també esta molt bé que la mestra deixi un temps per a que els infants es comuniquin, interaccionin, i aclareixin els dubtes que tenen entre ells.
1E)Tant els senyals de circulació com pintar cada un dels senyals del seu color no son continguts de la mateixa naturalesa. Els infants els poden veure en el seu entorn més proper.
Tampoc s’aprenen n’hi ensenyen de la mateixa manera, ja que les senyals de transit s’han de respectar perquè sinó hi ha conseqüències en canvi, els colors per si sols no tenen conseqüències sinó els respectes però si unimels colors amb els senyals de trànsit si que hi ha una conseqüència tot depenen del color.
No respectar una senyal de transit pot tenir conseqüències greus, equivocar-se alhora de pintar amb un color que no toca no n’hi ha tantes conseqüències però si el color errat està en una senyal de transit llavors si que tenim conseqüències greus.

2A)
Tots dos mestre estant en Roger com la Vanesa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • infants
  • infants
  • Literatura infants i joves
  • Laciutat dels infants
  • Treball memoria infants
  • Evolució del pensament dels infants
  • Drets dels infants
  • documentar la vida del infants en l'escola infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS