Agua

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 14 (3330 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 19 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Memòria del curs de monitor

Per: Marc Torruella Martín

Índex

1.INTRODUCIO I PRESENTACIO.

2.DADES GENERALS.

3.MEDI SOCIAL.

4.OBJECTIUS DEL GRUP DE MONITORES.
5.
6.
7.

1ª PART, INTRODUCCIÓ I PRESENTACIÓ

Hola, em dic Marc Torruella Martín, tinc 20 anys i actualment visc a casa lameva àvia, a St. Andreu de la Barca, un poble/ciutat del Baix Llobregat amb quasivé 27.000 habitants.
Tota la vida he estat nen d´ esplai, fins que vaig complir els 14 ho era a l´ Esplai Pingüí del meu poble, desprès la meva família i jo vam marxar a viure al Port del Comte buscant un canvi de vida i un ambient menys massificat i vaig tenir que deixar les activitats de lleure.
Cap als16 anys em vaig independitzar, amb la meva casa i una feina poc remunerada pero suficient per mi al Centre Tecnològic Forestal de Solsona.
Per aquestes èpoques vaig deixar l´ ESO, ja que aquells estudis no em motivaben, però abans de deixar l´ institut vaig aprofitar per fer un Test d´ Interessos, el resultat del qual va guiar i guia encara la meva vida professional.
La primera opciódestacaba amb un 90% sobre les altres tres.
Aquesta opció deia Monitor d´ Activitats Fisico-Esportives al Medi Ambient, vaig migrar cap a la Seu d´ Urgell, on vaig fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà amb el mateix nom. Va ser una esperiència tan gratificant com enriquidora, i li vaig agafar el gust als esports de risc.
Em van quedar 4 crèdits per l´ any següents, però tot hi aixípodia fer les pràctiques, de 410 hores, que realitzar al Parc Olímpic del Segre exercint de Monitor de Ràfting i Piragüisme, la millor feina que he tingut mai.
L´ any següent vaig acabar les classes que em quedaven pendents i em vai treure el carnet de conduir. A l´ estiu em van tornar a agafar al Parc, aquest cop remunerat i quan va acabar la temporada em va venir una altre idea al cap.Treuem el titol de Monitor de Lleure seria un gran complement per al meu currículum.
El meu avi va morir l´ any passat, i això em va decidir per anar a fer companyia a la meva àvia, i així vai tornar a St. Andreu.
Al poc temps va començar el curs, i va ser una feinada compaginar-lo amb la feina al menjador escolar, treballant per 7 i Tria S.A., on vaig fer les pràctiques.Al tornar a St. Andreu em vaig deprimir una mica: tenia molts pocs ingressos i un altre cop em veia a casa d´ un altre i no a la meva pròpia.
Però al curs vaig trobar un ambient molt amè i agradable, i em va aixecar els ànims i la motivació per la meva feina.
Aquesta es la memória de les practiques que vaic fer a El Carmel ara ja fa un temps.

2. Pressupòsits o condicions d´entrada: Som al Carmel

|El barri del Carmel s'esten pels vessants de l'àrea formada pels turons de la Creueta del Coll, del |
|Carmel, de la Peira i de la Rovira, que dominen el pla de Barcelona i separen Horta de Gràcia i Sant |
|Gervasi, i enllaça per la part més baixa amb la Taxonera i amb el nucli antic i l'eixample d'Horta. El |
|nom del barri prové del Santuari del Carmel, construïtdurant el segle XIX. |
|[pic] |

Les primeres cases del barri del Carmel daten de 1875. Eren segones residències de l’època de ciutadans de Gràcia, Barcelona, la Sagrera i del Poblenou. A finals del segle XIX, el Carmel esdevingué un famós indret d’esbarjo.

Fins als anystrenta, ja en el segle XX, el Carmel va ser el clàssic barri de cases amb hortets, però l’arribada en massa de la immigració procedent de diferents llocs d’Espanya va fer canviar completament la fesomia del barri. A finals de la dècada dels quaranta i durant els cinquanta, el barri es va anar omplint de barraques i sovintejà l’autoconstrucció sense permís municipal. Durant els anys seixanta, les...
tracking img