Bill Pelke

Páginas: 2 (436 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2015
El passat dia 27 de Novembre, vam poder assistir a una xerrada sobre la pena de mort en la que el senyor Bill Pelke, vingut dels Estats Units, ens explicava la seva experiència personal. Es tractadel cas de la seva àvia, una dona que ensenyava la Bíblia, assassinada per un grup de 4 noies adolescents l’any 1985. La Paula Cooper, de 15 anys en aquell temps, va ser considerada l’assassina i vaser sentenciada a morir a la cadira elèctrica.

En Bill al principi estava d’acord amb la sentència de mort de la Paula, però després de passar per una “transformació espiritual” va canviar totalment depensament i va demanar amor i compassió per la Paula Cooper i la seva família. A poc a poc, es va anar involucrant en una campanya internacional a favor de la Paula on va aconseguir que més d’unmilió de persones signessin peticions per treure a la Paula del corredor de la mort. Fins i tot el Papa Joan Pau II va demanar compassió per ella. Tot plegat va fer canviar la sentència de mort per 60 anysde presó.

Després d’això, en Bill està dedicant la seva vida a treballar per abolir la pena de mort compartint la seva història d’amor, compassió i perdó amb molts estats i països del món.Personalment, penso que la seva història et fa replantejar moltes coses i et fa obrir els ulls. No es tracta només de l’impacte que causa una història com aquesta anímicament sinó que et fa pensar en com, avegades, el perdó i la compassió poden fer que trobis la calma dins teu davant d’una situació tant dura com aquesta més que no pas la venjança o l’odi que a qui realment afecten és a tu mateix. Em vaimpactar també, la persimonia i la fermesa amb les que ho explicava i la manera com mostrava les seves ganes de fer veure a la gent que la seva fe, amor i creença van ser les que el van ajudar a tirarendevant.

En un moment de la xerrada va dir dues frases que em van fer reflexionar: “Odia el pecat, estima al pecador” i “La venjança mai és la resposta”. I és que relament no et serveix de res...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • billar
  • billar
  • billar
  • bill
  • Billar
  • Billo
  • Billar
  • Billar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS