Cadena perpetua

Páginas: 3 (672 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2010
[pic]

·RESUM DE LA PEL·LÍCULA:

"Cadena Perpètua" ens explica la història d'Andy Dufresne un home normal i corrent amb seriosos problemes personals, atès que la seva benvolguda dona, l' enganya.Un dia, decideix d'assassinar la seva dona i a l'amant, prepara la pistola, munició..., però en l'últim moment es deté .O això sembla, perquè a l'endemà els cossos de tots dos amants es troben sensevida, convertint-se Andy a l'instant en el principal testimoni, ja que deixo algunes pistes del seu pensat pla. En el judici no hi ha esperança, Dufresne, un respectat banquer, acaba de ser condemnata complir dues cadenes perpètues, un càstig potser no merescut..A l'entrar a la presó de Shawshank, el protagonista es trobarà amb un molt diferent a tot el que ha vist fins el moment. De totamanera, no li costarà massa acostumar-se, farà amistat amb un membre de la presó i intentarà d'ajudar la resta de companys amb els que viu.
Un dia arriba a la presó un jove, que des de que és major d’edatha anat entrant i sortint de moltíssimes presons. N’Andy l’ajudarà a aprendre a llegir i a escriure i fins i tot, a estudiar. El jove acaba mort ja que l’Alcaide el mata perquè sap que n’Andy ésinnocent perquè ell va conèixer al real assassí.
La pel·lícula acaba quant n’Andy decideix escapar-se de la presó i ho aconsegueix. Durant 20 anys a nat escavant un túnel damunt el qual i tenia un pòsterperquè no vaguessin el forat a la paret. Un dia agafa i parteix, aprofitant que fa tormenta perquè ningú senti l’enrenou.
Aconsegueix sortir d’allà on havia passat tants d’anys.
Com que tenia elnombre de banc de l’aicaide quan surt de la presó el primer que fa es anar a treure diners i partir enfora, molt enfora.
Després de 40 anys de que en Red sigui allà dintre aconsegueix que el deixinlliure i sen va a cercar n’Andy.
Quan es troben llavors, acaba la pel·lícula.

DESCRIU ELS 5 PRINCIPALS PERSONATGES:

• Andy: Es el protagonista de la pel·lícula, és jova banquer amb èxit,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cadena Perpetua
  • Cadena Perpetua
  • Cadena perpetua
  • cadena perpetua
  • Cadena Perpetua
  • cadena perpetua
  • Cadena perpetua
  • Pena De Muerte Y Cadena Perpetua

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS