CANONS DE BELLESA

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 17 de abril de 2015
1. Els diferents sistemes que hi ha al mercat per controlar el pes i la figura i elaboreu un informe on s'indiquin les avantatges i incovenients de cada un del sistemes. No oblideu posar elsparàmetres que segueixen els especialistes (nutricionistes, endocrins,...) per controlar el pes dels pacients.
2. Els cànons de bellesa masculina i femenina. Com canvien al llarg del temps i quins són,actualment, les característiques d'aquests cànons.
CÀNONS DE BELLESA MASCULINA I FEMENINA

Un cànon de bellesa és el conjunt d'aquelles característiques que una societat considera com bonic o atractiu ,sigui en una persona o objecte. És històricament variable i no és comú a les diferents cultures.

De les modes i els cànons de bellesa imposats per la cultura de la societat trobem una nova epidèmia quesón els trastorns alimentaris.
Als països occidentals la importància del físic i de l'aparença resulta un problema , ja que fa que moltes persones vulguin sentir-se d' acord amb el considerat modeldel físic perfecte. Aquesta imposició ve també en part a causa dels mitjans de comunicació, parlant tant de televisió, com cinema, llibres, publicitat ...

En un article basat en l’opinió del psiquiatreLuis Rojas Marco, se'ns assegura que els cànons de bellesa han estat gairebé sempre imposats pels homes, que han exhibit a les dones com a trofeus. La dona va ser apartada dels òrgans de govern i deles responsabilitats socials perquè la societat masclista va instaurar que la seva funció era tenir fills , “caçar” marit , fer-se càrrec de la casa i complaure sexualment a l'espòs . Per a això desde l'adolescència va haver de canviar per agradar a l'home , el qual va dissenyar la seva estètica i fins i tot el seu comportament . L'home sempre va lloar més el seu aspecte físic que la sevacapacitat intel·lectual i una majoria de dones es van començar a sentir insatisfetes.
A Egipte - (2955 a.C– 332 a.C.) - la bellesa consistia en l’harmonia , la perfecció i la frontalitat.
A Grècia-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bellesa
  • La Bellesa
  • bellesa
  • bellesa
  • La bellesa
  • Bellesa
  • Bellesa negra
  • el regne de la bellesa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS