Claves para la innovación

Páginas: 4 (847 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2010
Tom Kelley, director general d’IDEO i autor de best-sellers sobre creativitat i innovació, explica les claus per aprendre a ser innovador i a potenciar la naturalesa de la creativitat aplicant-les noa un grup de clients sinó a individuals, a un nivell personal (Innovation made personal), i en especial és dirigeix als joves creatius per tal que desenvolupin el seu potencial creatiu i la sevacapacitat d’innovació. Pateix de la premissa que tot nen és un artista, però el problema radica en com es conserva aquest artista amb el pas del temps. Es tracta de treballar per tal de superar elsadversitats que es presenten, reforçar les habilitats per tal de mantenir-se jove d’esperit.
Recalca la gran importància d’ésser artistes i innovadors i manifestar-ho, sense tenir en compte el que puguipensar la resta de gent que ens envolta.
Per tal de potenciar la creativitat i la innovació, l’autor proposa mantenir uns bons hàbits mentals i de comportament. En són cinc:
“Pensar com un viatger”.Quan viatgem, una part del nostre cervell es manté en alerta constant, i és susceptible a adonar-se de les petites coses que ens diferencien d’altres societats i cultures, des del canvi monetari a lamanera de vestir. Es tracta de mantenir aquesta part del cervell en alerta tot el temps, observar i aprendre de l’entorn, mirant les coses amb uns altres ulls, per tal de saber veure i aprofitar lesoportunitats que es presenten sempre tenint en compte que nosaltres mateixos som els experts en la pròpia experiència i hem d’aprendre d’aquesta. A partir d’un cas d’estudi de mercat, l’autor demostrael valor de les oportunitats que sorgeixen quan es fa una observació amb uns altres ulls. Exposa el cas de la seva companyia en la recerca d’un nou disseny de raspall de dents per a nens. Siinicialment es parteix de la premissa que com més petita és la persona, més petit ha de ser el producte, un bon estudi de camp demostra que els nens tendeixen a necessitar un raspall més gros en tant que els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ES LA INNOVACIÓN TECNOLÓGICA LA CLAVE PARA LA EVOLUCIÓN Y PROSPERIDAD MUNDIAL
  • Docente: Factor clave para la innovación Educativa
  • La innovacion como factor clave para el desarrollo de competitividad
  • 5 Claves Para Incorporar La Innovación Abierta A Tu Organización
  • “Hibridación y colaboración: claves del éxito para la innovación del futuro”
  • Claves para la interpretación de los cinco
  • claves para elegir carreras
  • claves para pensar la enfermria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS