Coeducació

Páginas: 27 (6693 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2013
[pic]



PROJECTE DE COEDUCACIÓ
PER A JOVES




CARLOS FERRANDO PERIS
1º TASOC

INDEX


INTRODUCCIÓ……………………………….…..............................................…..3


ANÀLISI DE LA REALITAT……......……………………….....……….........……4-8

JUSTIFICACIÓ……………………………………………………………..…………9

LOCALITZACIÓ/ RECURSOS.........................………………..………………….10

PRESSUPOST/METODOLOGIA…………………...…..……………………..….11

OBJECTIUS...…………………………………………………………………….12-13

INTERVENCIÓ………………………………………………………………………13

ACTIVITATS INFANTIL…………………….…..……………………...............14-19

ACTIVITATS DE PRIMÀRIA……………………………………………………20-33

ACTIVITATS SECUNDARIA…………………........................……….................................…34-39

OBRA DETEATRE......................................................................................40-43

CRONOGRAMA..…………………………………………………………………….44

AVALUACIÓ......................................................................................................45

CONCLUSIÓ......................................................................................................46ANEXES............................................................................................................47
INTRODUCCIÓ

Aquest projecte que vull portar a terme és important per a mi. Des d’un punt de vista legal, la societat en la qual vivim aposta per la igualtat de dones i homes, però pareix ser que això es queda només en la teoria i que en la pràctica que tots patim es tradueix d’una manera molt diferent. Som legalment iguals però en una societat democràtica amb grans diferènciessexistes.
Trobaríem quantitat d’exemples i de situacions que ens demostren aquestes desigualtats. Si mirem els diaris podem observar com l’atur afecta de manera més greu a la dona que a l’home.
L’àmbit laboral s’està convertint cada vegada més en un espai de competitivitat i desigualtat d’oportunitats cap a les dones. Però hi ha molts més exemples de situacions de desigualtat, els casosd’assajament sexual en el món laboral, de l’augment de violència domèstica i de la violència contra les dones en diferents àmbits i situacions.
Des d ‘aquest projecte vull buscar noves maneres que provoquen canvis verdaders. Sé que és una tasca important i difícil però pense que puc aconseguir –ho.







ANÀLISI DE LA REALITAT

Per tal de portar endavant aquest projecte, he intentat comprendreles necessitats de la gent de Benifairó de la Valldigna i els seu voltant. Per eixe motiu m’he posat en contacte en el col·legi de la localitat i en diferents centres de secundària de la zona i he fet una recollida d’enquestes, per saber com podria funcionar aquest tema.
Tot i que algunes no les han emplenat, la participació de les persones ha sigut satisfactòria.
En total han sigut unes 167enquestes tornades i contestades, per la qual cosa m’ha permès treballar amb les dades obtingudes.

De entrada hi ha una majoria de dones a la professió, on podríem traure que és manté una clara tendència a la feminització de la professió.
Pel que fa a les especialitats, el percentatge de dones en infantil i primària és molt elevat.

Pel que respecta a l’alumnat, la relació de nombres de xics ixiques està un poc equilibrada. El tema de la procedència d’alumnat es majoritàriament autòcton per damunt dels de procedència estrangera. Possiblement si les dades les hagués recollit en determinats centres serien diferents. En canvi, en la resposta respecte a les possibles dificultats de relació entre l’alumnat, eren degudes a l’augment d’alguns prejudicis de gènere alguns dels quals encara escontinuen donant.

Referent a la coeducació, contesten que han tingut accés a diferents maneres d’informació sobre la coeducació. Es parla del tema però sembla no han entrat en una discussió en profunditat. El fet de que hi haja un claustre estable o equip directiu format majoritàriament per dones, podria pressuposar un interès més gran o que podria afavorir les qüestions de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coeducacio
  • Coeducacio
  • orientaciones para la coeducaci n
  • KORFBALL I COEDUCACIÓ
  • Coeducaci N O Escuela Segregada
  • Article de revisió educació física i l'importància de la coeducació
  • Dialogar I Tranformar. Pedagogia Crítica Del Segle Xxi . Coeducació

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS