Conflicto laboral

Páginas: 29 (7037 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2012
 

Universitat Autònoma de Barcelona
 
12

Gabinet tècnic de RRHH
Ànalisi del lloc de feina

Seguretat i Salut

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabinet Tècnic de RRHH
 

 

 

 

 

 

Por Julia Arias, Natalia Capitán, Ana González, Tania Pérez y Rebeca Sánchez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Índex:

1. Descripció del lloc de treball
2. Dades sobre la sinistralitat laboral d’aquell tipus de feina
3. Descripció dels principals “factors de risc” d’aquell tipus de feina
4. Legislació aplicable a aquell tipus de feina i riscos
5. Característiques de la treballadora
6. Condicions de l’ocupació
7. Condicions de treball
8. Organització de la prevenció9. Valoració general
10. Bibliografia
11. Annexos
 

 

 

 

 

Introducció

El nostre treball de seguretat i salut laboral tracta sobre un lloc de treball d’oficial administratiu d’una persona la qual treballa a l’empresa Capio-Hospital General de Catalunya. S’ha decidit aquet lloc de treball perquè és un dels més comuns que es dona avui dia a nivell de Comunitat Autònoma i seriamolt interessant estudia’l a fons per tal de saber amb total certesa els efectes que es deriven d’aquesta professió tan a nivell físic com psíquic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descripció del lloc de treball

Quan es parla d’oficial administratiu es refereix a aquell col·laborador que, en dependència del comandamentcorresponent, amb autonomia i iniciativa pròpia, s’ocupen de tasques administratives que comporten al coneixement d’aplicacions informàtiques a nivell d’usuari, tècniques de comptabilitat, facturació o costos, tècniques estadístiques i anàlisis de les mateixes, redacció d’informes i mecanografia, tècniques d’arxiu i documentació. Així mateix podran mantenir relacions amb l’exterior.
Aquest lloc detreball esta inclòs de l’àrea de gestió dels recursos humans que hi ha en qualsevol empresa la qual s’ocupa de l’organització i la utilització de les capacitats, qualitats i actituds de personal, mitjançant la selecció, formació i motivació del mateix per tal d’aconseguir la eficiència empresarial.
Al Gabinet Tècnic de RRHH es realitzen els calendaris laborals anuals de tots els treballadors del’empresa, a més de la concessió de vacances, dies lliures i permisos retribuïts dels que poden gaudir els treballadors segons Conveni Sectorial de la “Sanitat Privada i laboratoris” de Catalunya.

A més de gestionar els dies de permís, la tasca del Gabinet consisteix en suplir els llocs de feina que queden descoberts a causa dels dies lliures, de manera que es realitzen tasques de cerca de personal itambé reciclatge del personal que canvia de departament.

Capio-Hospital General de Catalunya té una plantilla d’ aproximadament 1000 treballadors, els quals, excloent-hi a la Direcció General, s’enquadren dins de cadascuna d’aquestes direccions:

1. Direcció Mèdica: Personal Mèdic únicament
2. Direcció D’infermeria: Personal d’infermeria, Personal Auxiliar, Administració (personal que atén al’usuari), Recepció
3. Serveis Financers: Personal que depèn directament del Director General
Cal recordar que els serveis de Vigilància i Seguretat, Hostaleria i Neteja són subcontractes d’altres empreses: Vigilància i Seguretat ’94 S.L., i CapioSer en el cas del restaurant i el servei de Neteja, per tant, no s’inclouen dins del personal que gestiona el Gabinet.

Gabinet Tècnic consta detres treballadores: Marta és la responsable de la Direcció Mèdica i els Serveis Financers, Carolina i Natalia (la persona entrevistada), són les responsables de la Direcció d’Infermeria.

Juntament amb la Direcció de RRHH i el Comitè d’Empresa, anualment es realitza un Pacte D’empresa on s’especifiquen, per exemple, els períodes com es poden fraccionar els 30 dies de vacances, el gaudiment del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conflictos Laborales
  • conflicto laboral
  • CONFLICTOS LABORALES
  • Conflictos Laborales
  • Conflictos laborales
  • CONFLICTOS LABORALES
  • Conflictos Laborales
  • Conflictos laborales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS