Crítica a la película de amélie

Páginas: 4 (808 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2011
RESUM:
La pel·lícula comença amb la infància de Amélie, la qual va créixer apartada de la resta dels nens per decisió del seu pare, degut a la creença de que ella sofriaproblemes cardíacs (errònia deguda a que quan ell feia un examen físic, el cor de Amélie es disparava simplement pel contacte físic amb el seu pare, ja que ell pocs cops era afectiu amb ella). Aquest fet, al costat de la tràgicamort de la seva mare al caure a sobre un turista suïcida que es llençà al des de l’església de Notre Dame, l que va fer que el pare no es relaciones massa i que Amélie tingui més imaginació. Desprésd’un temps. Amélie compleix 22 anys i deixa el seu pare per instal·lar-se en un apartament en Montmartre, on treballa de cambrera en el "Café des 2 Moulins” . La seva vida semblava molt avorrida, finsal punt de sortir un o dos cops sense cap bon resultat.
Però desprès del accident de Lady Di, descobreix, amagat en el seu lavabo, un petit tresor guardat per un nen fa quaranta anys. Fascinadapel descobriment, decideix trobar el propietari, i si la cosa rutlla bé, ajudar a la gent.
Amb l’ajuda de Raymond (“l’home de vidre”) i després d’una llarga recerca per la ciutat, Amélie aconsegueixtrobar l’amo del tresor i retornant-lo. L’amo no tan sols s’emociona profundament al descobrir que tota la seva infància estava en aquella caixeta, sinó que també es planteja millorar seva vida actual.En aquell moment Amélie es dona compte de que es sent bé, que té un propòsit en la seva vida i decideix ajudar a la resta per donar-li felicitat en les seves vides, com passejant a un cec, fentenamorar a dues persones en un Café o castigar a un verdulaire perquè li fa la vida impossible al seu ajudant.
Finalment, s’acaba enamorant d’un treballador d’un “sex shop”, Nino i, després d’unsfracassos, acaben junts.

PERSONATGES:

* Amélie: Una cambrera d’un Café i la protagonista de la pel·lícula. Es somiadora, insegura, poc sociable però molt llesta i é una gran imaginació. Ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pelicula amelie
  • amelie pelicula
  • Película Amelie
  • Pelicula amelie
  • pelicula Amelie
  • Amelie pelicula
  • Pelicula amelie
  • Análisis película "amélie"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS