Diccionario Basico Investigacion Comercial

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
Màrqueting: Conjunt d’activitats orientades a satisfer les necessitats dels consumidors.
Investigació comercial: Funció de màrqueting orientada a l’obtenció, tractament i anàlisi d’informaciórellevant sobre l’entorn i sobre els consumidors. Aquesta funció fa servir un conjunt de técniques especifiques que li permeten extreure uns resultats que possibiliten als responsabes de la comercialitzaciód’un producte o seevei reduir la incertesa involucrada en un procñes de presa de decisions.
Oportunitat: Esdeveniment que pot conduir a un increment de les vendes o els beneficis sempre que vagiacompanyada d’una estrategia adequada.
Amenaça: Esdeveniment que, en abscència d’una resposta adequada pot provocar una disminucio de les vendes o beneficis.
Avantatge competitiu: Quan l’empresadisposa d’una millor posició respecte a la competència per mantenir els clients actuals, captar-ne els potencials i defensar-se contra els elements adversos de l’entorn.
Factors del microentorn: Sónaquells elements de l’entorn que reaccionen davant les decisions estratègiques que pren l’empresa i, alhora, l’empresa els ha de considerar per a la influència que, de forma molt directa, exerceixen sobrela seva activitat.
Factors del macroentorn: Formen part del macroentorn de l’empresa, influeixen sobre la seva activitat, i l’empresa els ha de prendre com a referència per actuar i adoptar decisions,sense que les accions o decisions adoptades tinguin una repercussió sobre ells, sinó únicament sobre la supervivència de la pròpia empresa.
Competència: És un fenomen que es produeix quan diversesmarques, productes o empreses disputen la venda a un mateix grup de consumidors que anomenem mercat. La paraula competència també es fa servir per designar el conjunt de competidors.
Grup estratègic:Conjunt de competidors que tenen característiques semblants en un mercat i actuen seguint estratègies competitives similars.
Economies d’escala: Consisteixen en el fet que en algunes ocasions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Investigacion comercial
  • Investigacion Comercial
  • Investigacion comercial
  • Investigacion comercial
  • Investigación comercial
  • investigación comercial
  • Investigacion comercial
  • Investigacion comercial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS