documental: lo que el viento se llevó

Páginas: 4 (813 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013
LA CREACIÓN DE UNA LEYENDA: LO QUE EL VIESNTÓ SE LLEVÓ
Aquest reportatge anomenat La creació d’una llegenda: Allò que el vent s'endugué, és un ampli repàs per tots aquells aspectes que van serfonamentals alhora de produir aquesta pel·lícula. Comencen parlant del productor, després de l'escriptora, del càsting, dels dissenys i els storyboards, els problemes amb el pressupost encara des d'abansde començar a rodar, de la construcció dels decorats, del disseny de vestuari, les dificultats tècniques afrontades, incloent el ús de fins a set càmeres Technicolor (totes les que existien en aquellmoment) per rodar simultàniament l' incendi en els decorats de l'estudi, del muntatge, dels efectes òptics, de la composició banda sonora, etc. A més, inclou proves de càmera a varies actrius i moltmaterial d'arxiu de l'època incloent, fotografies i fins i tot, algunes imatges de darrere de les càmeres del rodatge d'algunes de les escenes més espectaculars, com la de l'incendi.
A més de recordarel rodatge de diverses de les escenes, parla també la post-producció i ens porta al l'estrena d’ Atlanta, el gran èxit de públic i al triomf en la nit dels Oscars.
A més de parlar del documental ensi, també cal fer referència a aspectes més tècnics sobre la seva producció, producció en general en el cinema i, per l'altra banda, en publicitat. Actualmente, la producció publicitària d'imatges enmoviment s'articula principalment en les tres tecnologies de producció i difusió d'imatges més conegudes: Cinema, Televisió i Vídeo. En cinema trobem tres formats tradicionals publicitaris: El filmpublicitari, el publicat-reportatge, i les diapositives (imatge fixa). En televisió: l'espot, el publicat reportatge i els programes publicitaris (Tele compra, Patrocini, Informació / demostració deproductes ...).
A continuació, exposo un seguit de punts indispensables per portar a terme aquests procesos.
1. PRE-PRODUCCIÓ
Que en publicitat seria portat a terme per l’agencia, és a dir, pel...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lo que el viento se llevo
  • Lo que el viento se llevo
  • Lo que el viento se llevo
  • Lo que el viento se llevó
  • lo que el viento se llevo
  • lo que el viento se llevo
  • Lo que el viento se llevo
  • lo que el viento se llevo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS